reklama
mamolka
Fanka BB :)
U nas też rozmiar butka 22 (szlag mnie trafiał jak przymierzałam buciki- za wysokie podbicie ma ta moja kluska).
Ubranka 12-18 m-cy, 86-92 cm.
Kupilam jednak kominezon Cocodrillo 86 cm i jest narazie dużo za duży. Jednak myślę że miesiąc i będzie idealny, akurat na śniegi.
czekajcie czekajcie ...jak zwykle z tymi rozmiarami jest wszystko pokićkane
ja znam taką
56 (0-3)
62 (3-6)
68(6-9)
74(9-12)
80(12-18)
86(18-24) dlatego kombinezon za duży bo to rozmiar na ponad półtoraroczne dziecko
jak dla mnie 92 (2 lata)
98 (3 lata)
104 (4 lata)
110 (5 lat)
116 (6lat)
A my mamy kurtkę 80, która jest dobra. I kombinezon 86, którego spodnie są ok, a kurtka ma trochę za długie rękawy. Nie sądzę, żeby w wieku 2 lat Frulo w nim jeszcze chodził
Ja już patrzę tylko na centymetry przy kupowaniu ubrań. Na szczęście na All. nawet sklepy mają wszystko pomierzone.
Ja już patrzę tylko na centymetry przy kupowaniu ubrań. Na szczęście na All. nawet sklepy mają wszystko pomierzone.
każda rozmiarówka jest najlepsza jak się przymierzy na dziecku - u nas króluje 68 a za niedługo kończymy roczek, ale przytrafiły nam się 3 bodziaki rozm 80 które były za małe... a pajace to czasem i 86 są dobre, chociaż Ania moja dorastała bardziej w mamolkowej rozmiarówce
krolcia
Fanka BB :)
Też bym chciała, żeby już miał 8. Byłoby o cztery razy mniej jęków i marudzenia już, bo u nas na 4 się zatrzymało póki co. Aż się boję, co będzie przy trójkach.
Ja też znam rozmiarówkę olci. Co nie zmienia faktu, że ani jedna ani druga rozmiarówka ni w kij ni w oko nie pasuje do moich dzieci he he he.
Ja też znam rozmiarówkę olci. Co nie zmienia faktu, że ani jedna ani druga rozmiarówka ni w kij ni w oko nie pasuje do moich dzieci he he he.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: