reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Thinka ale ona słodka a jak Miko śmiał do niej hehe,chyba mu się spodobała :-)))aaach jeszcze raz mu puszcze hehe
buzc13
Fanka BB :)
Thinka super! Już coraz więcej samodzielnych maluszków! Hubert do chodzenia samemu sie nie garnie. polubił raczkowanie i wstawanie i to mu wystarcza. Jak chce pochodzic to daje rękę i idziemy obijajac się o futryny ;-) Z jednej strony zazdroszczę tym Grudniowym mamom, które już doczekały tego cudownego momentu kiedy Grudniaczki same ruszyły, a z drugiej strony cieszę się, że Hubcio jeszcze nie chodzi sam, bo wydaje mi się, że mam jeszcze tego malutkiego bobaska ;-)
krolcia
Thinka! He he świetny filmik! Mała jest taka pocieszna
Thinka - ale dorosła pannica. Kosmicznie takie chodzące maluchy wyglądają :-) Ale ja tam się cieszę, że Ida jeszcze z chodzeniem na dwu nogach czeka. Jakoś mnie przerażaj taka samodzielność. I tak mam wrażenie, że przy stole (kiedy próbuje coś dosięgnąć) robi się o kilka centymetrów dłuższa
Wiem, że to dziwne, ale największym wyznacznikiem rośnięcia i wychodzenia ze stanu noworodkowego jest dla mnie nie raczkowanie, klaskanie, itp., ale... posiadanie szyi W końcu nasze dzieciaki zamiast fałdki łączącej głowę z resztą kadłuba mają szyję
Wiem, że to dziwne, ale największym wyznacznikiem rośnięcia i wychodzenia ze stanu noworodkowego jest dla mnie nie raczkowanie, klaskanie, itp., ale... posiadanie szyi W końcu nasze dzieciaki zamiast fałdki łączącej głowę z resztą kadłuba mają szyję
Fifi ma Bartka 19 (dostał)
No i u nas chodzenie sie zaczyna :-) Oczywiscie najpierw sie puscił potem zacza sam stawac ;-) Ale na razie sa to 2,3 kroczki i kilkusekundowe stanie ;-) ale coraz częściej Za to wspina sie juz na lozka nawet złozone, na pufki, fotele...I złazi dupcią na szczęście..No i jest straszny smieszek i zaczepialski i straszliwie radosny :-) Uwielbia wkładac rzeczy do koszyków, wiader, czy co tam ma pod ręka ;-) Taki pocieszny się zrobił :-)
No i u nas chodzenie sie zaczyna :-) Oczywiscie najpierw sie puscił potem zacza sam stawac ;-) Ale na razie sa to 2,3 kroczki i kilkusekundowe stanie ;-) ale coraz częściej Za to wspina sie juz na lozka nawet złozone, na pufki, fotele...I złazi dupcią na szczęście..No i jest straszny smieszek i zaczepialski i straszliwie radosny :-) Uwielbia wkładac rzeczy do koszyków, wiader, czy co tam ma pod ręka ;-) Taki pocieszny się zrobił :-)
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Gufi Lusia ma 19. Małą rozmiarówkę butów zimowych ma np. cocodrillo - ja już przerabiał zakup bo moja malusia nieraz cały spacer przetupta za rączkę. No więc i buty trzeba było kupić
no wlasnie roz. 19 jest najmniejszy. pisalam do kilku producentow i wlasnie taka odpowiedz dostalam ... dzis widzialam w decathlonie 18/19, ale moim zdaniem one sie nie nadaja na buciki do chodzenia. moze zajrze do coccodrillo ...
mamolka
elena- musi to słodko wyglądać
Kilkanaście minut temu Mikołaj zaskoczył mnie i męża bo przy muzyce zaczął kręcić się w kółko w miejscu :-) Ale był z siebie dumny
bodzinka- pamiętam pierwsze filmiki z Fifim jak chodzi za rączkę i byłam pewna że już zasuwa na dwóch samodzielnie, po prawdzie to teraz mu niewiele brakuje i pójdzie
gufi- 18-stka?? Malusia stópka.
Kilkanaście minut temu Mikołaj zaskoczył mnie i męża bo przy muzyce zaczął kręcić się w kółko w miejscu :-) Ale był z siebie dumny
bodzinka- pamiętam pierwsze filmiki z Fifim jak chodzi za rączkę i byłam pewna że już zasuwa na dwóch samodzielnie, po prawdzie to teraz mu niewiele brakuje i pójdzie
gufi- 18-stka?? Malusia stópka.
reklama
Smile_
Antek, Franek i Staś
Ja myślałam, że mój szybko wystartuje do przodu, bo stanął na nogi jak miał trochę ponad 6m... A chodzi sobie teraz jedynie za rączkę trochę chwiejnie... I czasami postoi kilka sekund bez trzymanki...
My małemu kupiliśmy buty ze skóry rozm. 23... i są tylko odrobinkę za duże. Miesiąc temu miał sandałki roz. 22 i były w sam raz.
My małemu kupiliśmy buty ze skóry rozm. 23... i są tylko odrobinkę za duże. Miesiąc temu miał sandałki roz. 22 i były w sam raz.
Podziel się: