reklama
krolcia
Fanka BB :)
Ach jaką mi niespodziankę zrobił maluch, akurat dzisiaj
. Rano ubieram starszego obracam się i co widzę? Buzię uchachaną od ucha do ucha ponad brzegiem łóżeczka
, znaczy się stanął sam na nóziach
. Unieść takie ciężkie doopsko to nie lada wyczyn, he he:-), a więc jest dla niego nadzieja, będzie żył
(czytaj chodził) ha ha ha. Jaki pięknie rozpoczęty dzień. No dawno mnie nic tak nie ucieszyło.

sarka do rehabilitantki nie doszłyśmy jeszcze
, pediatra "zgaduje" że ma za mało ciałka na nóżkach i w taki sposób nie ma przeciwwagi by siedzieć... ach jednak chyba się zapiszę do rehabilitantki, bywa u nas co prawda raz na tydzień, no ale... może uda się dostać
z napięciem mięśniowym raczej w 3 miesiące jak byłyśmy to było ok, nóżki do brzuszka podciąga u uwielbia je zajadać, chciałaby to w nosie dłubałaby, więc mięśnie brzuszka pracują dobrze, wygląda tak jakby miała za mało sił by unieść korpusik

z napięciem mięśniowym raczej w 3 miesiące jak byłyśmy to było ok, nóżki do brzuszka podciąga u uwielbia je zajadać, chciałaby to w nosie dłubałaby, więc mięśnie brzuszka pracują dobrze, wygląda tak jakby miała za mało sił by unieść korpusik
krolcia
Fanka BB :)
Jej jaka mini mini faktycznie
! A jak długa jest?

reklama
hm musze zmierzyć sama, bo na chorych dzieciaczkach nie było miarkiJej jaka mini mini faktycznie! A jak długa jest?
pomierzyłam 70 cm, to 1,5cm od początku września
Ostatnia edycja:
Podziel się: