reklama
krolcia
Fanka BB :)
Ach jaką mi niespodziankę zrobił maluch, akurat dzisiaj. Rano ubieram starszego obracam się i co widzę? Buzię uchachaną od ucha do ucha ponad brzegiem łóżeczka, znaczy się stanął sam na nóziach. Unieść takie ciężkie doopsko to nie lada wyczyn, he he:-), a więc jest dla niego nadzieja, będzie żył(czytaj chodził) ha ha ha. Jaki pięknie rozpoczęty dzień. No dawno mnie nic tak nie ucieszyło.
sarka do rehabilitantki nie doszłyśmy jeszcze, pediatra "zgaduje" że ma za mało ciałka na nóżkach i w taki sposób nie ma przeciwwagi by siedzieć... ach jednak chyba się zapiszę do rehabilitantki, bywa u nas co prawda raz na tydzień, no ale... może uda się dostać
z napięciem mięśniowym raczej w 3 miesiące jak byłyśmy to było ok, nóżki do brzuszka podciąga u uwielbia je zajadać, chciałaby to w nosie dłubałaby, więc mięśnie brzuszka pracują dobrze, wygląda tak jakby miała za mało sił by unieść korpusik
z napięciem mięśniowym raczej w 3 miesiące jak byłyśmy to było ok, nóżki do brzuszka podciąga u uwielbia je zajadać, chciałaby to w nosie dłubałaby, więc mięśnie brzuszka pracują dobrze, wygląda tak jakby miała za mało sił by unieść korpusik
krolcia
Fanka BB :)
Jej jaka mini mini faktycznie! A jak długa jest?
reklama
hm musze zmierzyć sama, bo na chorych dzieciaczkach nie było miarkiJej jaka mini mini faktycznie! A jak długa jest?
pomierzyłam 70 cm, to 1,5cm od początku września
Ostatnia edycja:
Podziel się: