reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

gwiazdeczka- jak miło czytać jak dzieci rosną :) Jak tam pisanie pracy?

my jutro idziemy na szczepienie :) ciekawe czy zaszczepią bo Miki jeszczze żółty ?

reklama
mamolka praca idzie do przodu ale ciezko zwłaszcza ze Wojtuś zrobil sie bardzo placzliwy i tylko albo raczki albo wożenie wózkiem i tak w kółko a ze ostatnio prawie wcale nie spi w dzien to praca stoi no ale jakos to musi byc mysle pozytywnie :tak:

A mnie na szczepienie kazali przyjść po 15 - nie za późno?? Wszędzie czytam, że pierwsze szczepienie powinno być w 6 tygodniu a on będzie już w 8 albo i 9...

a ja nienawidzę mojej przychodni!!! tragedia po prostu!!! Mają we wtorki poradnię dla zdrowych dzieci czynną do 17. Pojechaliśmy więc jak S. wrócił z pracy do poradni na punkt szczepień i pocałowaliśmy klamkę wrr poszłam do "normalnej" przychodni zapytać o co chodzi, a ona do mnie, że dzisiaj wyjątkowo nieczynne!!! Szlag mnie trafi normalnie! więc pytam, czy jest chociaż pediatra bo mała ma wysypkę i chciałam by ją zobaczył i oczywiście nie było bo wyszła wcześniej!!!

Dziękuję za odpowiedź - czyli wszystko jest ok;-)

My dziś jedziemy na USG bioderek, jak się wczoraj okazało płatne 30 zł... Dziewczyny odebrałyście już nr PESEL?? Wtyd się przyznać ale ja jeszcze nie... ale z drugiej strony wszystko muszę załatwiać sama :wściekła/y:

U nas pesel przysyłają do domu i sama się zdziwiłam bo dwa tygodnie po rejestracji Igorka już dostaliśmy. A wczoraj byliśmy w ramach spaceru u mnie w pracy zgłosić młodzież do ubezpieczenia. Wiedziałam, że mój dyrektor to burak, ale żeby nawet z grzeczności nie pogratulować...

Nam też pesel przysłali i też jakoś bardzo szybko. Ale do końca się bałam, bo mąż zgłaszał urodzenie małej i odgrażał się, że nazwie ją "Konstancja" :szok:

reklama
Do góry