reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Moja siostra kiedys tak przekręcała sie podczas snu w wózku, a że nogi ma długie to śmiesznie to wyglądalo.

reklama
No zaczyna zero spokojności. Fifi też sie kreci jak szaLONY. Dobrze, że małe mieszkanie ale i tak jak wychodze to wole go połozyc w lezaczku i zapiąć. No a wyjśc czasem trzeba...Chocby do wc.

Ale mnie nastraszylyscie tym przekrecaniem.Ja jak na razie nie zauwazylam zeby Jas sie przekrecal i zeby tego nie zrobil jak mnie w poblizu nie bedzie:tak:

Czy Wasze dzieci też skopują koc tak, że przykrywa maksymalnie nogi i śpią w pozycji "ukrzyżowanie" albo "poddaję się"? Bo ja zaczynam mieć wrażenie, że Franek zaznacza swój teren - żeby mu czasem ktoś obcy do łóżeczka nie wlazł, to musi prawie dotykać szczebelków z obu stron jak śpi ;)

Ewa dzieciaczki tak własnie śpią. Moje oba tak, choć Lolo częściej do góry a Fifi na boki.

Czy Wasze dzieci też skopują koc tak, że przykrywa maksymalnie nogi i śpią w pozycji "ukrzyżowanie" albo "poddaję się"? Bo ja zaczynam mieć wrażenie, że Franek zaznacza swój teren - żeby mu czasem ktoś obcy do łóżeczka nie wlazł, to musi prawie dotykać szczebelków z obu stron jak śpi ;)
wiki czasem spała w szpagacie i nogi w szczebelki włożone

reklama
my bylismy dzis na pierwszym szczepieniu, mały w 3 tyg przybral ponad 1,6 kg wazy juz 4670 :) urosnał 6 cm, głowka i klatka piersiowa 7 cm wiecej

jak milo slyszec jak dzidzius rosnie :-)

Do góry