reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

ehh Mi lekarz pokazywał ujęcia z usg. Pokazał zdjęcie prawego i lewego bioderka- nawet ja widziałam różnicę. Kupiłam już te majtki- 38 zł. Ciężko mi w nich karmić małego bo boję się że mu nogę zwichnę.. Dobrze że jeszcze jest malutki i się mało rusza- bo są bardzo usztywnione i nie wyobrażam sobie w nich starszego dziecka. Taki mały kurczaczek :(

Wiolcia- nie wiem jak karmisz, ale może daj sztuczne mleczko HA. Może to ulewanie to objaw alergii na mleko. Albo kup Bebilon Pepti- ( bez recepty kupisz - tylko w 100% płatne- coś koło 30zł za puszkę, z receptą ok 50% mniej)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolcia a moze Krzys ma tzw refluks-dlatego cofa mu sie pokarm-on z tego wyrosnie ale to faktycznie uciazliwe...
kładziesz go moze na jakims podwyzszeniu-poduszce czy czyms takim po jedzeniu? W kazdym razie ja bym to skonsultowala z pediatrą.

Nieźle dziś mój synek mnie zaskoczył. Po karmieniu położyłam go na boku, a on potem przewrócił sie na plecy, a potem z nów na bok.Szkoda, że nie widziałam tego jak to zrobił.

Nieźle dziś mój synek mnie zaskoczył. Po karmieniu położyłam go na boku, a on potem przewrócił sie na plecy, a potem z nów na bok.Szkoda, że nie widziałam tego jak to zrobił.
Dlatego kochana trzeba zabezpiecac dzieciaczki. Dobrze, że na l\plecki a nie na brzuch jak mój Potworek...O zawał chciał mnie przyprawić..

To prawda. Na szczęście prawie wogle go nie odtępuję na krok jak jest sam. Dzisiaj też się tak przewracał, ale już zobaczyłam to. ;)

Franek w zeszłym tygodniu przeturlał się przez pół łóżeczka i zrzucił na siebie koc, który wisiał na barierce. Mało nie zemdlałam jak go zobaczyłam pod tym kocem. Dobrze, że tylko na minutę wyszłam z pokoju. Nigdy więcej nic nie powieszę na łóżeczku - już nie, za bardzo młody się wierci.

to Oliwka ostatnio (jakieś 2 tygodnie temu) zasnęła w łóżeczku w normalnej pozycji, a za chwilę leżała w poprzek z nóżkami miedzy szczebelkami:/

reklama
Do góry