reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Ja sie boje wagi Sebka, niby nie czuje żeby tyła, ale zawsze obstawiam mniej niż potem się okazuje, więc wole nie strzelać już. ;-) Mam nadzieje że szczepienie zniesie dobrze, bez sensacji, tak jak do tej pory ;-)

Smile
- to Wy też sie szczepicie na pneumokoki? Myślałam ze jestem jedyna co tak szczepi dziecko ;-) u nas z tego względu że mam starszaka przedszkolaka już w domu i ze Sebuś we wrześniu powita żłobek.

reklama
Maciuś był szczepiony na żółtaczkę we wtorek 28. Waży 9 kilo:szok: pączuszek mój:happy: Tym niemal zarośniętym ciemiączkiem mam się nie przejmować, bo główka (chyba kształt:sorry:) prawidłowa. Maciuś dzielny, zapłakał chwileczkę, przytulił się do mnie i uspokoił szybko.

Nie wygląda na 9 kilo. ;)

My wczoraj zaszczepieni juz po raz ostani - 3 dawka pneumo - takze dziewczyny;-)...
po szczepieniu ok, na szczescie - jakby go nie było:)
wazymy sobie 8.200:)

nam wypadlo szczepieni bo pediatra na urlop poszla eh
i dopiero w sierpniu bedziemy szczepic na wzw b i pierwsza dawke pneumokokow

a wagowo to moja chyba najlzejsza, bo lekko ponad 7wazy ale nie wiem dokladnie ile :)

reklama
Do góry