reklama
Witam świątecznie :-)
u nas mały problem, bo mój synek, karmiony i sztucznie i piersią od wczoraj kupki nie zrobił:-( niby gazy puszcza, a brzuch tez nie jest ciągle twardy,no ale jednak przy karmieniu mlekiem modyfikowanym to już może być problem. Poję go herbatką koperkowa, masuję brzuszek, ale na razie bez zmian.
u nas mały problem, bo mój synek, karmiony i sztucznie i piersią od wczoraj kupki nie zrobił:-( niby gazy puszcza, a brzuch tez nie jest ciągle twardy,no ale jednak przy karmieniu mlekiem modyfikowanym to już może być problem. Poję go herbatką koperkowa, masuję brzuszek, ale na razie bez zmian.
Witam świątecznie :-)
moze sprobuj pomasowac oliwką odbyt, lekko doginajac nozki do brzusia, pomoc tez moze czopek glicerynowy...
Franek dziś po raz pierwszy dłużej zainteresował się matą edukacyjną Jestem z niego dumna
I chyba zainwestujemy w karuzelę na łóżeczko. Bo ileż można wisieć nad nim i grzechotać grzechotką A jak tylko odejdę na dłużej, to Franek wydobywa z siebie przywołujący krótki krzyk Ja mu się w sumie nie dziwię - musi mu się nudzić w tym łóżeczku...
I chyba zainwestujemy w karuzelę na łóżeczko. Bo ileż można wisieć nad nim i grzechotać grzechotką A jak tylko odejdę na dłużej, to Franek wydobywa z siebie przywołujący krótki krzyk Ja mu się w sumie nie dziwię - musi mu się nudzić w tym łóżeczku...
Antylopka
Potrojna mamuska
byłam dzis na kontrolnym wazeniu - Adaśko wazy 5 kg, czyli od urodzeniowej przybrał ponad 1,200kg! a jutro ma miesiac. jak tak dalej pojdzie, to bede miala niezle bary od noszenia go...
mamolka
Fanka BB :)
Franek dziś po raz pierwszy dłużej zainteresował się matą edukacyjną Jestem z niego dumna
ja to w sumie chciałam pochwalić mojego synka bo wczoraj uwieczniłam jak "umyślnie" uderzał rączką w grzechotkę Krauzelka fajna sprawa Ja miałam taką FISHER PRICE KARUZELA PROJEKTOR Z MISIAMI C0108s_k (1383214366) - Aukcje internetowe Allegro i takąKARUZELA Z POZYTYWKĄ,MELODIA,ŚWIATEŁKA POLECAM! (1374301792) - Aukcje internetowe Allegro ... ta pierwsza fajna bo ma pilot ale żre baterie jak szalona ta druga gorsza tylko z tego względu że jest głośna 9 co raczej dzieciom nie przeszkadza- a przebija się przez ich płacz ) i trzeba nakręcać a tak poza tym to super ma światełka
Wow to niezły klopsik. Siłowania Ci niepotrzebna.byłam dzis na kontrolnym wazeniu - Adaśko wazy 5 kg, czyli od urodzeniowej przybrał ponad 1,200kg! a jutro ma miesiac. jak tak dalej pojdzie, to bede miala niezle bary od noszenia go...
U nas i karuzelka i mata budzi zainteresowanie, uwielbia swój przewijak, obserwuje sobie z niego świat, odpycha sie nóżkami lezac na brzuszku czym wzbudza raczej mój strach, główka idzie pięknie do góry, zaczyna sie gaworzenie, śmieje się prze sen, ale i tak wszytko przebija Lolo. Fifi wpatruje się w niego jak w obrazek.Niesamowite to jest.Bardzo pogodne dziecko mam i w tym jest bardzo podobny do starszaka.
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
u nas hitem jest ta lampka. do niej w zestawie był taki robaczek i on tez jest lubiany. poza tym krówka z fisherprice, noi wiki!!
Smoby Cotoons Lampka Nocna (315604) - zdjęcia, foto, galeria produktu
Smoby Cotoons Lampka Nocna (315604) - zdjęcia, foto, galeria produktu
Podziel się: