Ja to nie lubię tych plastrów. Ale ja mam złe doświadczenia z pielgrzymki. Tylko że wtedy odciski są ekstremalne. I najlepiej pomaga przekłucie igła + zalanie spirytusem albo innym specyfikiem W przypadku dziecka nie jest to polecana metoda
reklama
mamolka
Fanka BB :)
Ja to nie lubię tych plastrów. Ale ja mam złe doświadczenia z pielgrzymki. Tylko że wtedy odciski są ekstremalne. I najlepiej pomaga przekłucie igła + zalanie spirytusem albo innym specyfikiem W przypadku dziecka nie jest to polecana metoda
mój ojciec właśnie kupił je na pielgrzymkę i mu zostały- potem już sama kupowałam, na małe odciski pomagały ale te duże to twój sposób się sprawdzał
sunnflower
Witam, nie mam czasu na wątek główny, bo od środy do pracy i próbuję dom wyprowadzić na prostą
Ale mam pytanie bo ta moja pchełka w ogóle oststnio nie przybiera - niby je dużo i w ogóle a przez ostatnie 2 tygodnie przybrała 150 gram - to tyle co nic - niby w siatkach centylowych się mieści ale wydaje mi się że coś jest nie tak. Wasze dzieciaczki też tak 'stanęły'?
Ale mam pytanie bo ta moja pchełka w ogóle oststnio nie przybiera - niby je dużo i w ogóle a przez ostatnie 2 tygodnie przybrała 150 gram - to tyle co nic - niby w siatkach centylowych się mieści ale wydaje mi się że coś jest nie tak. Wasze dzieciaczki też tak 'stanęły'?
U
użytkowniczka r
Gość
Witam, nie mam czasu na wątek główny, bo od środy do pracy i próbuję dom wyprowadzić na prostą
Mój pierwsze 3 tyg-1200g,kolejne 3 tyg-1200g,następne 6 tyg-1600,później kolejne 6 tyg-już tylko 750g,Ale to dobrze bo inaczej byłby z niego nie zły smok :-) Dzieci teraz maja więcej ruchu i hulają,więc spalają kalorie :-) Zresztą jesli lekarz nic nie mówił Ci to znaczy ze nie ma sie czym martwic :-) :*
Sunflower - mój też na początku tak przybierał, a ostatnio jak był ważony, to okazało się że w około 2 tyg przybrał nieco ponad 200 g (a wcześniej min 1 kg w miesiąc)Witam, nie mam czasu na wątek główny, bo od środy do pracy i próbuję dom wyprowadzić na prostą
A u nas to dopiero katastrofa, bo Jas przez miesiac przybral nieco ponad 100g i dzisiaj mialam zalecenie zeby go dokarmiac mm:-(Strasznie mi smutno z tego powodu i troche sobie dzisiaj poplakalam ale coz.Tylko dlaczego?Normalnie to problemy z pokarmem sa na poczatku karmienia a nie po 5 miesiacachPrzeciez dobrze jem, duzo pije, pije herbatki na laktacje.Wiecej juz chyba zrobic nie moge:-(
krolcia
asia ja jak karmiłam to jadłam jogurty, twarogi, twarożki i serki, piłam maślanki, kefiry i inne tego typu. Bardzo podnoszą ponoć kaloryczność mleka. Miałam problemy na początku jak karmiłam, 200 gram w miesiąc. Poprawiło się do 1200gram na miesiąc.
reklama
Podziel się: