cristal po co chcesz dokupić materacyk do kojca? ja powiem Tobie szczerze, że w ty m-cu z kasą u nas krucho (komunia Maeusza i remont), ale na 100% kupię. Dokładnie oglądałam z S. te kojce, które pokazywałaś i on tez stwierdził tak jak ja że w sumie ten kwadratowy fajny jest, ale też wybrałby berbera bo mieliśmy takiego z Matim i był super...kurcze trudny wybór. Sarka chyba go kupiła więc jak do niej dojdzie to niech zda relacje
reklama
brawo) gratulacje!UDALO SIE!!! Pierwszy przewrot z brzucha na plecy Jasia dokonany
EWA UWAGA!!!!! u nas dzisiaj była mega foczka mało łepkiem nie walnał a do tego dzwignał sie jednoczesnia na ręce i stopy i to dwa razy, za drugim juz mniej na stopy bardziaj na nóżki i do przodu....Mam przeczucie, ze mnie zaskoczy...
Dzięki za ostrzeżenie U nas póki co turlanie na całego - brzuch-plecy-brzuch-plecy. No i jedna noga już gotowa do raczkowania - zgięta w kolanie, udko w górze, łydka na ziemi, brzuch po tej stronie też już podniesiony. Tylko druga strona jeszcze cały czas na ziemi Kończy się to zazwyczaj jakimś spektakularnym fikołkiem
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Gratuluję waszym maleństwom kolejnych sukcesów!!
Igor na brzuch przewraca się nawet przez sen... co niestety skutecznie uniemożliwia mu dalsze spanie, bo niestety zapomniał jak to było z tym przewracaniem się z brzucha na plecy... Mam nadzieję, że szybko sobie przypomni, bo od dwóch tygodni znowu mam w nocy co najmniej 4 pobudki, żeby dziecko uratować
reklama
Podziel się: