reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

cristal po co chcesz dokupić materacyk do kojca? ja powiem Tobie szczerze, że w ty m-cu z kasą u nas krucho (komunia Maeusza i remont), ale na 100% kupię. Dokładnie oglądałam z S. te kojce, które pokazywałaś i on tez stwierdził tak jak ja że w sumie ten kwadratowy fajny jest, ale też wybrałby berbera bo mieliśmy takiego z Matim i był super...kurcze trudny wybór. Sarka chyba go kupiła więc jak do niej dojdzie to niech zda relacje:)

reklama
EWA UWAGA!!!!! u nas dzisiaj była mega foczka mało łepkiem nie walnał a do tego dzwignał sie jednoczesnia na ręce i stopy i to dwa razy, za drugim juz mniej na stopy bardziaj na nóżki i do przodu....Mam przeczucie, ze mnie zaskoczy...:rofl2::rofl2:

Dzięki za ostrzeżenie :) U nas póki co turlanie na całego - brzuch-plecy-brzuch-plecy. No i jedna noga już gotowa do raczkowania - zgięta w kolanie, udko w górze, łydka na ziemi, brzuch po tej stronie też już podniesiony. Tylko druga strona jeszcze cały czas na ziemi ;) Kończy się to zazwyczaj jakimś spektakularnym fikołkiem ;)

Igor na brzuch przewraca się nawet przez sen... co niestety skutecznie uniemożliwia mu dalsze spanie, bo niestety zapomniał jak to było z tym przewracaniem się z brzucha na plecy... Mam nadzieję, że szybko sobie przypomni, bo od dwóch tygodni znowu mam w nocy co najmniej 4 pobudki, żeby dziecko uratować :)

reklama
hehe skąd ja to znam
te nocne przewroty na brzuch są wyjątkowo upierdliwe. Oliwia nawet stara się przez sen usiąść...szalone mam dziecko:)

Do góry