Nie wiem czy pamiętacie, ale ja pierwszą @ dostałam bardzo wcześnie, bo juz 6 tygodni po porodzie, drugą po 2 miesięcznej przerwie, no i trzecią też po 2 miesięcznej przerwie. Jednak chyba nie można za bardzo powiedzieć, że to regularne miesiączki, bo regularne miesiączki nie wystepują co 2 miesiące :sick: Nie ma mowy o liczeniu dni płodnych.
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
a ja jeszcze nie miałam żadnej hi hi. i w sumie zapomniałam ze cos takiego istnieje.;-)
a ja jeszcze nie miałam żadnej hi hi. i w sumie zapomniałam ze cos takiego istnieje.;-)
ja tez jeszcze żadnejnie miałam nawet ostatnio sie zastanawiałam jak to jest
reklama
mysia23
mama dwójeczki
JA już miałam i to nie jedną... Ale jakoś tak tego nie przezywam, bo ani źle sie wtedy nie czuje, ani mnie nic nie boli, a do tego stosuje tampony i mało odczuwalna jest dla mnie miesiączka..
Jedyne co się zmieniło po porodzie to to, ze dokładnie odczuwam kiedy mam owulacje....dość mocno nabrzmiały mam wtedy brzuch i czuje taki nieprzyjemny ból...ale do zniesienia...
Jedyne co się zmieniło po porodzie to to, ze dokładnie odczuwam kiedy mam owulacje....dość mocno nabrzmiały mam wtedy brzuch i czuje taki nieprzyjemny ból...ale do zniesienia...