reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Nie wiem czy pamiętacie, ale ja pierwszą @ dostałam bardzo wcześnie, bo juz 6 tygodni po porodzie, drugą po 2 miesięcznej przerwie, no i trzecią też po 2 miesięcznej przerwie. Jednak chyba nie można za bardzo powiedzieć, że to regularne miesiączki, bo regularne miesiączki nie wystepują co 2 miesiące :sick: Nie ma mowy o liczeniu dni płodnych.

reklama
A mój małżonek mówi, że to dobrze, bo może jeszcze zdążymy z braciszkiem dla dziewczyn. Ale to pod warunkiem, że on będzie chodził w ciąży;-), bo rodzić mogę.

Czuje sie dzisiaj fatalnie:-( Dostalam wczoraj pierwsza @ i zle to znosze....buuuuu
Nie mialam jej przeciez 14 miesiecy <nie liczac pologu oczywiscie>
Nie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja też jeszcze nie dostałam,ostatnią miałam w lutym zeszłego roku(jak odstawiłam tabletki,bo do zajścia w ciążę nie miałam wcale...)czyli dokladnie 18 m-cy temu!!!

reklama
JA już miałam i to nie jedną...:crazy::crazy: Ale jakoś tak tego nie przezywam, bo ani źle sie wtedy nie czuje, ani mnie nic nie boli, a do tego stosuje tampony i mało odczuwalna jest dla mnie miesiączka..
Jedyne co się zmieniło po porodzie to to, ze dokładnie odczuwam kiedy mam owulacje....dość mocno nabrzmiały mam wtedy brzuch i czuje taki nieprzyjemny ból...ale do zniesienia...

Do góry