reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kurcze ja jeszcze nie milam, a Wy chyba juz wszystkie tak moze cos ze mna nie tak:sick: kiedy powinnam juz dostac tak na pewno??? ok roku? bo juz sie martwie.....nie to zeby mi bylo teskno za nia ale jakos tak mi dziwnie jak wszystkie piszecie ze mialayscie i to juz nawet po 3
Nuśka nie jesteś sama Ja też jeszcze nie miałam od porodu Też się zastanawiam, kiedy będzie pierwsza;-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
ja tez nie miałam i wcale mi nie jest teskno, hi hi.
no ja jeszcze też nie mialam i również mi nie tęskno,ale że jestem w trakcie odstawiania od piersi,to mogę sie spodziewać.własnie w tym tyg pędzę do ginka po tabletki anty,bo jak dostanę @,to musze w pierwszy dzień zacząć brać.poza tym po porodzie chyba na wzrok mi padło;(.noszę okulary(częściej szkła kontaktowe z racji zawodu),ale teraz od jakiegoś tygodnia wszystko mi sie zamazuje i z bliska i z daleka,nie wiem co sie dzieje...;((((
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Mi się właśnie skończyła czwarta @, i tak jak przez kilkanaście lat przed ciążą wiecznie miałam @ nieregularnie, tak teraz mam dokładnie co 28 dni... mam nadzieję że tak już zostanie :-)
bibinka: ja za to mam wrażenie, że mi za to padło na głowę przez ciążę Bo teraz jestem wiecznie rozkojarzona, czasem nie potrafię wpaść na proste rozwiązania, skoncentrować się.. mam wrażenie że ta ciąża mnie trochę ogłupiła ;-)
bibinka: ja za to mam wrażenie, że mi za to padło na głowę przez ciążę Bo teraz jestem wiecznie rozkojarzona, czasem nie potrafię wpaść na proste rozwiązania, skoncentrować się.. mam wrażenie że ta ciąża mnie trochę ogłupiła ;-)
No dzieki kochanejuz sie nie martwie, myslalam ze juz wszystkie mialyscie tylko ja nie a teskno mi wcale nie jest za @
Joasiek, po tej ciazy tez jestem z lekka oglupiala...hihi czasami nie moge normalnego zdania sklepac <mozecie czasami to zauwazyc>
a i maz narzeka ze mam kiepska pamiec...sama zreszta to widze....
Joasiek, po tej ciazy tez jestem z lekka oglupiala...hihi czasami nie moge normalnego zdania sklepac <mozecie czasami to zauwazyc>
a i maz narzeka ze mam kiepska pamiec...sama zreszta to widze....
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
U mnie ostatnio też coś kiepskawo z pamięcią i koncentracją.Może to te przerwy nocne tak mnie rozbijają.Powinno się spać ciągiem conajmniej osiem godzin,a u mnie to rzadkośc przez mojego głodomora.a i maz narzeka ze mam kiepska pamiec...sama zreszta to widze....
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no i tak sobie siedze jedzac czekolade i mysle jak sie czuje??? kurcze chyba wspaniale mam 27 lat i wspaniale dziecko ktore nauczylo mnie kochac calym sercem i bez zadnego ale. mieszkam daleko od rodzicow a jako jedyna coreczka i ich dziecko to dla mnie bylo bolesne ale teraz jest nas troje i jest super.
czasem mam dni ze czuje sie strasznie chodze w 3 bluzkach na zmiane bo wygodne do karmienia caly dzien w spodniach dresowych we wlosach spietych w koczek aby maly mi ich nie wyrywal. ale czy to sie liczy wystarczy usmiech SZymona i koniec zmartwien.\ ale chcialabym sie ubrac ladnie i paradowac caly dzien tylko kocham karmienia i nie chce sie w nich ograniczac wiec stwierdzam jak się czuję SUPER KOBIECO.
czasem mam dni ze czuje sie strasznie chodze w 3 bluzkach na zmiane bo wygodne do karmienia caly dzien w spodniach dresowych we wlosach spietych w koczek aby maly mi ich nie wyrywal. ale czy to sie liczy wystarczy usmiech SZymona i koniec zmartwien.\ ale chcialabym sie ubrac ladnie i paradowac caly dzien tylko kocham karmienia i nie chce sie w nich ograniczac wiec stwierdzam jak się czuję SUPER KOBIECO.