reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

a co ja mam powiedziec? bylam badana ginekologicznie juz 5 dni po porodzie bo moze jak pamietacie mialam straszna goraczke i podejrzewali jakies zapalenie a w koncu byla to grypa...:szok:
no ale wszystko da sie przezyc....
Tez wylądowałam na fotelu gina bardzo szybko po porodzie(10 }czyli 4 po wyjściu ze szpitala.Macica mi się nie chciała obkurczać i oczyszczać.Draaamaaaat!Bolało jak cholera:angry::angry::angry:Więc teraz już bym zemdlała chyba ze strachu,taki mam uraz, przed wszelkimi zabiegami.

reklama
jakbym miała mega impreze techno w głowie :sick:
dlaczego ja az tak sie przejmuje ....to na tle nerwowym ten bol czachy

Ale mnie dzisiaj czacha dymi taka pogoda ,ze tylko spac sie chce a ja musialam isc po dzieci do przedszkola 30 minut w jedna strone i to w strasznej zlewie:crazy:

No właśnie też muszę to zrobić, bo nie pamiętam kiedy miałam poprzednią a chcę sobie policzyć jakie mam przerwy, teraz właśnie mam trzecią @, dostałam 11 lipca, już mi się kończy.

Kurcze ja jeszcze nie milam, a Wy chyba juz wszystkie tak:eek: moze cos ze mna nie tak:sick: kiedy powinnam juz dostac tak na pewno??? ok roku? bo juz sie martwie.....nie to zeby mi bylo teskno za nia ale jakos tak mi dziwnie jak wszystkie piszecie ze mialayscie i to juz nawet po 3:szok:

reklama
Nuśka, to jest sprawa indywidualna, zależy od tego jak dużo karmisz piersią. Ja też jeszcze nie mam i jestem cała heppy. Po poprzednim porodzie własciwie nie miałam żadnej przerwy, pomimo, że też karmiłam piersią ponad rok, ale też ją trochę dokarmiałam.Tak więc cieszmy sią z "wolności". Tym bardziej, ze dziecko ssące pierś też może odczuwać gorsze samopoczucie. Tak reagowała moja starsza pociecha.

Do góry