reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

O RETY !!! Pęka mi głowa !!! POMOCY !!! Czy nie wiecie co to może oznaczać??? Od trzech dni mam straszną migrenę, w nocy nie mogę spać, możliwe że to nerwy, ale nie wiem czy coś z tym da się zrobić, no i czy powinno się coś robić, czy zgłaszać to do lekarza??? Zimne okłady nie pomagają, a ból jest na tyle silny, że aż mnie muli. Pomóżcie.

reklama
Witam przyszłe mamy, jestem 3 dni po terminie i ciągle nic, noce ostatnio mam nie przespane :/ wizyte u lekarza mam na środe czyli dokładnie 7 dni po terminie, ciekawe czy skierują mnie już do szpitala, chociaż słyszałam ze poród wywołują nawet do 3 tyg po terminie...nie chcę tyle czekać :wściekła/y:

czarnym myslom o opoznieniu porodu o 3 tygodnie oliwieczka precz!!!
ja tez myslalam ze urodze ze 2 tygodnie po, zreszta lekarze tez tak mowili i ktg i wszystko, a tu chyc...i dzien po terminie urodzilam!!!! wszytsko jest mozliwe i trzeba byc dobrej mysli. zycze powodzenia!

Moja mama mojego brata rodzila 3 tygodnie po terminie:szok: .Wazyl 4800,a wody oczywiscie były zielone...Na szczescie to bylo prawie 18 lat temu...:laugh2: :-D :-)

Ambewa, myślę, że powinnaś zgłosic do lekarza silny ból głowy. Jak masz mozliwośc to zmierz sobie ciśnienie, taki silny ból głowy może wystąpic czy gestozie. A wtedy trzeba galopem do lekarza.

dziewczyny,a czy mozna miec gestoze po porodzie? jesli tak,jest ona niebezpieczna dla dziecka jesli karmi sie piersia...? moze to glupie pytanie, ale jestem 4 dni po porodzie i tez boli mnie glowa, mam chyba goraczke, spuchniete na maxa nogi, a do tego bardzo boli mnie gardlo i troche kaszle (moj maz tez) i martwi mnie to bo nie chce zarazic mojego Skarbeczka Lailusie.....:confused: :sick:

dzieki kasiad, ma nadzieje ze jednak to nie gestoza.........na szczescie jutro przychodzi do mnie polozna to sie jej zapytam........

reklama
A ja wróciłam dzis ze szpitala....z jednej strony się ciesze z drugiej martwie:tak: Jeszcze wczoraj byłam pewna,że zostane tam do porodu,a do tego ani widu ani słychu:tak: Wypisali mnie.Jestem strasznie zmęczona, niewyspana, bo na położnictwie to prawi nie możliwe sie wyspać...:tak::tak:

Do góry