spróbuj przecierać swoim mlekiem i ziele świetlika lub rumianekI potęzny jęczmien na oku,tydzien przed chrzcinami,siet...Macie jakies sposoby?Pierwszy raz mam.
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Rozalka ja się zjeczmieniami nameczyłam jak byłam dzieckiem: zawsze ciepłe oklady z ziela świetlika lub czarnej herbaty i smarować maścia Oxycort A
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ja odkryłam od niedawna, że na wszelkie jęczmienie i zmiany na powiekach najlepszy jest zastrzyk witamin B Wystarczy pobrać 2-3 dni tabletki i śladu nie będzie:-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Kasiad zdrówka!!!
agusia9915
Matka wariatka
Wolfia wiem ,ze gdzie indziej pytałaś ale wróciłam do właściwego wątku
nadal nie jest dobrze..mogę obrócić głowa ale za chiny nie dotknę ramienia np uchem
Boli nie miłosiernie..nie wiem co jest..mówili ze krecz szyji ...ale nie powiedziałam nikomu ,ze uderzyłam się wcześniej wsiadając do auta..nie wiem co jest ..smaruje ketonale.em i jem przeciwzapalne .....nadal boli
nadal nie jest dobrze..mogę obrócić głowa ale za chiny nie dotknę ramienia np uchem
Boli nie miłosiernie..nie wiem co jest..mówili ze krecz szyji ...ale nie powiedziałam nikomu ,ze uderzyłam się wcześniej wsiadając do auta..nie wiem co jest ..smaruje ketonale.em i jem przeciwzapalne .....nadal boli
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
dzieki całkiem zeszło.rozalka i jak oko?lepiej?
Wolfia wiem ,ze gdzie indziej pytałaś ale wróciłam do właściwego wątku
może by pomógł jakis masażysta dobry?
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Agusia tez uwazam, ze dobry masazysta moze ci pomóc!