reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Karola widzę, że nieźle Cię rozłożyło przed Świętami:sorry2: Mam nadzieję, że już dawno zapomniałaś o chorobie;-)

Mi za to katar i chrypa ciągnie się już trzeci tydzień:dry: Jednego dnia lepiej, jednego gorzej, ale mam nadzieję, że już jestem na dobrej drodze ku wyzdrowieniu:tak:

reklama
Mam straszne zapalenie spojówek( wsumie juz bakteryjne),antybiotyk co godzine (2 rózne).To sie doprawiłam.

O rozalka ale współczuje...
ja znowu jestem obolała i nie wyspana...i jakiś katar sie przyplątał

oj Rozalka nie zazdroszczę:no: zdrówka dziewczyny!!

kolo mnie tez jakby się coś kręciło,ale się nie daję;-) po zeszłotygodniowych rewelacjach z jelitówką mam chorób dość!

rozlako współczuję:sorry2: Oby Ci to zapalenie jak najszybciej przeszło!:tak:

Mi się coś chłodno zrobiło, a w domu 20*C i do tego coś mnie zaczyna w nosie drapać... mam nadzieję, że to nie katar od dzieciaków:dry:

Dużo zdrowia dla nas wszystkich!

o matko co ty tak na ropne stany się przerzucasz-ja wiem że handel ropą opłacalny no ale bez przesady.

ja jutro wybieram się na to cudowne badanie glukozy fuj zgaga mnie zaleje po same uszy i to siedzenie godzinę.mam je zrobić przed 10.02 teraz bede miałą je z głowy fuj.

o matko co ty tak na ropne stany się przerzucasz-ja wiem że handel ropą opłacalny no ale bez przesady.

:-D

antybiotyku nie miałam chyba z kilka dobrych lat,nie pamietam kiedy ostatnio,a tu sie przyplatało i nie chce odejść..
Ale widzę,że stres zrobil swoje i nie przespane noce prze choroby dzieci.

Rozalka duuzo zdrówka:tak:

Wolfia nie daj sie, mnie tez coś kreci, ale jakos sie nie poddaje;-)

Karola dasz radę:tak: weź sobie cytryne, nam pozwalali dodać sobie bo wtedy łatwiej glukoza wchodzi

reklama
no i nie poszłam bo znów mamy 1 auto i mąz potrzebuje moje pewnie dopiero w poniedziałek się wybiorę.

Do góry