reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Ja ten tydzień znowu chorowałam, tym razem bez mega kataru i gorączki, ale strasznie mnie bolało gardło i czułam się rozbita totalnie - wykańczają mnie te wirusy przedszkolne:-p

Kasiad jak Twoje zdrowie?

Agusiu
a Ty jak się czujesz?:happy:

Dużo zdrówka dla nas wszystkich!

reklama
kurde mam taki katar, ze świata nie widzę prawie na oczy...podejrzewam, ze to mogą być zatoki nawet..bo nic nie może mi sie w nosie poluzować...tylko taki ucisk czuje i głowa mnie pobolewa....
a do tego od wczoraj mdli mnie całymi dniami, w ogóle jeść mi sie nie chce, fatalnie, tylko patrzeć jak jakaś chorobę złapie..
a o zwolnieniu mogę pomarzyć - sama w pracy jestem od poniedziałku i to jeszcze cały następny tydzień - bo reszta chora...rany, fizycznie psychicznie sie wykończę

Mysia dużo zdrówka!!!! dbaj kobitko o siebie:tak:

ja wczoraj miałam fatalny dzień, głowa bolała, spałam całe popołudnie, wstałam zeby Hubkowi dac kolacje i wykapac go bo się domagał trochę mamy i poszłam spac dalej:sorry: ale dzisiaj za to nówka sztuka;-)

hmmm czuje się tragicznie już sama nie wiem co brać. w dzień jest ok ale w nocy ten kaszel to wszystko mnie boli i nie mogę spać dziś mam minus -2,5 godziny no i błędne koło chce mi się pić jak się napiję to kaszlę a jak nie piję to mnie suszy.no i jak tu noc przetrwać. wczoraj mnie mąz natarł wyklepał i na chwilę było ok bo spałam aż do 2:30 a później atak kaszlu.na widok herbaty z cytryną malinami mnie już mdli zresztą mam już tam podrażnione zęby od tego kwasu że nawet wypić tego nie mogę.

hmmm czuje się tragicznie już sama nie wiem co brać. w dzień jest ok ale w nocy ten kaszel to wszystko mnie boli i nie mogę spać dziś mam minus -2,5 godziny no i błędne koło chce mi się pić jak się napiję to kaszlę a jak nie piję to mnie suszy.no i jak tu noc przetrwać. wczoraj mnie mąz natarł wyklepał i na chwilę było ok bo spałam aż do 2:30 a później atak kaszlu.na widok herbaty z cytryną malinami mnie już mdli zresztą mam już tam podrażnione zęby od tego kwasu że nawet wypić tego nie mogę.

Śmigaj do lekarza,niech Cie osłucha,czy coś nie siedzi na oskrzelach i napewno cos zaleci ,co możesz brać.Na wysuszoną śluzówke gardła dobre Tantum Verde i bezpieczne dla Ciebie.

reklama
pozwoliła mi rano i wieczorme pić ferwex bo to na paracetamolu i tak nic nięcej jedynie ssać ziołowe tabletki ale to na krótko pomaga.najważniejsze że osłuchowo czystko ale postanowiłam kupić te słuchawki i ciocia mnie podszkoli jak porządnie osłuchiwać.

Do góry