reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Rozalka, trzymaj sie. Musi byc Ci naprawde ciezko.

Rosmerta, Milena teraz wlasnie na odwrot - spi w nocy jak glaz. Ale to pewnie dlatego ze po calym dniu jest mega zmeczona.

reklama
Rozalko niestety taki stan na końcówce:sorry2: I do tego jeszcze upały... trzymaj się dzielnie:tak:

Rosmerta ja już nie pamiętam jak to jest spać w upałach, a Victor chyba tym bardziej:-p Tak czy inaczej u nas Victor czasem się z raz w nocy przebudzi, żeby się napić wody, albo jak mu chłodno jak się odkryje;-) Obyś sobie w weekend odespała dzisiejsze zaległości:tak: Tak to z reguły bywa, że dziecko nie ma obowiązków i jak chce odpocząć to odpoczywa;-) A jeszcze z ciekawości zapytam, ile Hubek teraz śpi w dzień? Bo jak Victor był w PL, to też chodził na drzemkę, ale wtedy to i później zasypiał, albo wcześniej się budził:happy2:

Hubek juz coraz rzadziej sypia w dzień, jak wstanie po 8 to nie chodzi w ogóle spac i wtedy przed 20 juz cisza w domu;-) a jak wstanie wczesniej to tak pośpi z 1,5 godzinki max, no ale wtedy lata do 21. dzisiaj pospał do 9.10 więc napewno bez drzemki

no mam nadzieję, że odespię w weekend, no ale jeszcze 2 tygodnie i pospie, bo rodzice jada na urlop wiec biorę opieke na Hubka zeby z nim byc w domu, no a potem nasze wakacje więc bedę mega wypoczeta:tak::-) tylko jak ja potem wróce do pracy:confused:

Rozlaka współczuje tej koncówki ciązy w takim upale, musi ci byc mega cięzko. Dbaj o siebie!

a ja dziś mega niewyspana, HUbek od 4.45 sie co chwile budził, musiałą przy nim siedziec, nie wyrabiam juz dziisaj. Wasze dzieic też tak niespokojnie śpia jak te upały są?
bo Hubek tak, ale tylko w nocy, a w dzien moze spac skubaniec jeden.:dry: teraz jeszcze mama mi pisała, że sobie Hubek spi w najlepsze
a ja myślałam że Emilka przez przeziębienie taka jest w nocy wierci się przychodzi do nas i sama nie wie czego chce wskoczy między nas i kopie gdzie popadnie tak że w końcu jej nogi lądują u mnie na twarzy odprowadzam ją nieraz kilka razy do siebie ...a w dzień od jakiegoś czasu śpi po kilka godzin tak że jej dobudzić nie idzie dawałam jej się wyspać bo wtedy ją kaszel nie męczy ale chyba za dużo śpi w ten dzień i potem w nocy ma problemy z tym snem

Rozalka dużo odpoczywaj i będzie dobrze do końca niewiele zostało :tak:

Chyba mam rwę kulszową :baffled: W każdym razie objawy prawie pasują, tylko nie miałam na początku silnego nagłego bólu, tylko mi z mniejszego narastał od wczoraj. Narazie jestem na lekach przeciwbólowych i przeciwzapalnych i mam nadzieję, że przez weekend mi przejdzie.

reklama
Do góry