reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Karolino dobrze, że udało Ci się wczoraj dotrzeć do lekarza i boli już dużo mniej. Zawsze to lepszy komfort psychiczny przy nie zawsze grzecznym dziecku;-) Zdrowiej i wracaj do formy jak najszybciej
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dziewczyny dzieki za zyczenia zdrowia. Noga po ketonalu forte nie boli, ale nadal nie moge na niej stawac.
Karolina, jak noga? Mam nadzieję, że już lepiej
Ja byłam w poniedziałek u reumatologa z moim łokciem. Miałam dalej brać te leki, które mi zapisał internista (Coxtral), zrobić badania, które mi zleciła i wrócić z wynikami. Myślałam, że z moim łokciem już prawie ok, ale to niestety pewnie tylko działanie przeciwbólowe leku, bo mam trzykrotnie przekroczoną normę CRP, co oznacza, że w organizmie toczy się nadal ostry stan zapalny.
W następny poniedziałek idę z tymi wynikami do reuamtologa, zobaczymy co mi powie.
Ja byłam w poniedziałek u reumatologa z moim łokciem. Miałam dalej brać te leki, które mi zapisał internista (Coxtral), zrobić badania, które mi zleciła i wrócić z wynikami. Myślałam, że z moim łokciem już prawie ok, ale to niestety pewnie tylko działanie przeciwbólowe leku, bo mam trzykrotnie przekroczoną normę CRP, co oznacza, że w organizmie toczy się nadal ostry stan zapalny.
W następny poniedziałek idę z tymi wynikami do reuamtologa, zobaczymy co mi powie.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
oj KAsiad to nieciekawie:-( zdrówka kobitko!!!
Karolina a jak noga? juz lepiej??
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Karolina, jak noga? Mam nadzieję, że już lepiej
oj KAsiad to nieciekawie:-( zdrówka kobitko!!!
DZieki, z moja noga juz lepiej. Wczoraj nawet wyszlam na male zakupy. Jednak nadal nie moge stawac normalnie stopa i po dluzszym chodzeniu boli mnie kostka.
Kasiu, mam nadzieje ze u Ciebie sprawa szxybko sie wyjasni i ze reumatolog pomoze. No i jak najmniejszego bolu zycze.
karolina, kasiad zdrowka kochane!!!!!!!!!!:-)
Dzieki Susu.
reklama