reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Ale koszmarna noc,co godzine sie budziłam,a od 4 to juz chyba nie zasnęłam,tylko na krótko i jakies koszmary mi sie śniły.:confused:
Czy ja sie w koncu wyspie...:no:

Współczuje dziewczyny...:sorry2:
Rozalka ja ostatnie tygodnie w ciazy miałam bezsenne.To było straszne,bo wieczorem zasypiałam okolo 22,a potem w nocy zaczynało sie chodzenie,ogladanie telewizji(akurat o 4 czy 5 rano na tvn style lecialy powtorki programu o dzieciach "Mamo to ja"-zadnego odcinka nie opuściłam:-D;-))...
Mam nadzieje,ze dolegliwosci szybko ustąpią:tak:.

Ta bezsenność w ciąży, to chyba tak rzadko się nie zdarza, nie wiem czy pamiętacie, ale ja drugi trymestr ciąży siedziałam na BB do nocy, bo zasnąć nie mogłam, chodziłam spać o 1-2 w nocy a budziłam się rano między 5 a 6tą. I żeby było śmiesznie, wcale nie byłam śpiąca. Dopiero pod koniec ciąży mi się odmieniło hehe, spać mogłam cały dzień.

Ja od jutra zaczynam tygodniowy urlop :-) Cieszę się, wyśpię się za wszystkie czasy, wreszcie nie będę musiała wstawać przed 6tą :tak:

Ja od jutra zaczynam tygodniowy urlop :-) Cieszę się, wyśpię się za wszystkie czasy, wreszcie nie będę musiała wstawać przed 6tą :tak:

No to miłego wypoczynku,no i pewnie do nas tu zajrzysz częściej.
Znów nie mogłam spać,ale z dnia na dzień troszke lepiej.Ach te hormony.
A po za tym brzuszek rośnie,mdłości przeszły,jem jak smok.:tak:

Ufff.. ja śpię jak suseł, w zasadzie ciągle mogłabym spać:tak: Ból głowy i mdłości to są moje zmartwienia w tej ciąży. Na szczęście ból głowy tylko co jakiś czas. Mam nadzieję, że pod koniec pierwszego trymestru mdłości przejdą jak u Ciebie Anita:-D

Kasiu udanego urlopu:-)

Ja od jutra zaczynam tygodniowy urlop :-)
Kasiad miłego urlopu, wypoczywaj:-):tak:

A po za tym brzuszek rośnie,mdłości przeszły,jem jak smok.:tak:
Czyli prawidłowo;-) Jedz na zdrowie:tak:

Ufff.. ja śpię jak suseł, w zasadzie ciągle mogłabym spać:tak: Ból głowy i mdłości to są moje zmartwienia w tej ciąży. Na szczęście ból głowy tylko co jakiś czas. Mam nadzieję, że pod koniec pierwszego trymestru mdłości przejdą jak u Ciebie Anita:-D
Jeszcze tylko chwilka i wszystko się uspokoi, a Ty będziesz mogła się cieszyć stanem błogosławionym w pełni;-):happy2:

Dziękuję dziewczyny za życzenia, ale z miłego wypoczynku w czasie urlopu chyba nici :-( 2 dni temu zaczął mnie boleć łokieć, miałam nadzieję, że przejdzie, niestety dziś już nie ruszam prawie ręką (boli jak diabli), no i łokieć spuchnięty. Jutro idę do lekarza, już się zarejestrowałam. Kilka lat temu miałam podobny problem, było długotrwałe i drogie leczenie, a potem noszenie opaski uciskowej na ręce. Co za pech :dry:

reklama
Kasiad zdrówka:tak: oby szybko mineło i zebys mogła cieszyc sie wolnym:tak:

ech, dziewczyny tych dolegliwosci ciążowych to wam nie zazdroszczę:sorry2:, no ale zaraz miniecie pierwszy trymestr i juz tylko radosne oczekiwanie was czeka, tego zyczę:tak::-)

Do góry