WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Wszystkim mamom w dwupaku życzę spokojnej i mało uciążliwej ciąży, abyście miały moc energii na każdy dzień:-) Trzymajcie się zdrowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale koszmarna noc,co godzine sie budziłam,a od 4 to juz chyba nie zasnęłam,tylko na krótko i jakies koszmary mi sie śniły.
Czy ja sie w koncu wyspie...
Ja od jutra zaczynam tygodniowy urlop :-) Cieszę się, wyśpię się za wszystkie czasy, wreszcie nie będę musiała wstawać przed 6tą
Kasiad miłego urlopu, wypoczywaj:-)Ja od jutra zaczynam tygodniowy urlop :-)
Czyli prawidłowo;-) Jedz na zdrowieA po za tym brzuszek rośnie,mdłości przeszły,jem jak smok.
Jeszcze tylko chwilka i wszystko się uspokoi, a Ty będziesz mogła się cieszyć stanem błogosławionym w pełni;-)Ufff.. ja śpię jak suseł, w zasadzie ciągle mogłabym spać Ból głowy i mdłości to są moje zmartwienia w tej ciąży. Na szczęście ból głowy tylko co jakiś czas. Mam nadzieję, że pod koniec pierwszego trymestru mdłości przejdą jak u Ciebie Anita