reklama
O matko 4 dniMatylda to super
mnie ostatnio migrenowy ból głowy nawiedził i tak 4 dnina szczęście dziś jest ok ;-)
![]()

Mnie na szczęście głowa boli dość rzadko, za to jestem ostatnio chronicznie zmęczona
Może mój organizm potrzebuje już wiosny 
Łokieć mnie nadal boli, niezbyt mocno, ale stan zapalny nadal jest. Co za dziadostwo z tym zapaleniem stawów
Cały czas łykam leki przecizapalne i przeciwbólowe. Dostałam skierowanie na rehablitację, ale termin mam na połowę marca
i to na jeden rodzaj rehabilitacji, bo na drugi nie ma w ogóle już zapisów pierwsze półrocze tego roku, a na drugie zapisy będą w maju.

Łokieć mnie nadal boli, niezbyt mocno, ale stan zapalny nadal jest. Co za dziadostwo z tym zapaleniem stawów

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Matyldo dobrze, że masz już te dolegliwości za sobą i możesz w pełni cieszyć się swoim błogosławionym stanem
Kasiad dużo zdrówka i lepszego samopoczucia
Ja to zmęczona jestem monotonią i tym, że siedzę non stop w domu, mimo że wychodzę na spacery itp. Byle do wiosny...;-)

Kasiad dużo zdrówka i lepszego samopoczucia

Ja to zmęczona jestem monotonią i tym, że siedzę non stop w domu, mimo że wychodzę na spacery itp. Byle do wiosny...;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Prawda,że świat wtedy piekniejszy sie wydaje,he,he.Mdłości i bóle głowy powoli przechodzą do historii
Świat jest cudowny bez tych dolegliwości:-)
Ja to juz teraz zapominam czasem,że w ciąży jestem,zero dolegliwości.
Mnie na szczęście głowa boli dość rzadko, za to jestem ostatnio chronicznie zmęczonaMoże mój organizm potrzebuje już wiosny
Łokieć mnie nadal boli, niezbyt mocno, ale stan zapalny nadal jest. Co za dziadostwo z tym zapaleniem stawówCały czas łykam leki przecizapalne i przeciwbólowe. Dostałam skierowanie na rehablitację, ale termin mam na połowę marca
i to na jeden rodzaj rehabilitacji, bo na drugi nie ma w ogóle już zapisów pierwsze półrocze tego roku, a na drugie zapisy będą w maju.
Oj mi też brakuje słońca i przez to jakieś depresyjne nastroje mam.
Matylda fajnie,że juz Ci mdłości przeszły
Kasiad życzę szybkiego powrotu do zdrowia.niestety państwowa służba zdrowia ma to do siebie,że zmusza nas do wizyt prywatnych,jeśli chcemy być szybko "obsłużeni".wszędzie są straszne kolejki i jeszcze łaskę robią

Kasiad życzę szybkiego powrotu do zdrowia.niestety państwowa służba zdrowia ma to do siebie,że zmusza nas do wizyt prywatnych,jeśli chcemy być szybko "obsłużeni".wszędzie są straszne kolejki i jeszcze łaskę robią

rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
MAtylda super, że juz sie tylko cieszyc możesz ciążą i ze dolegliwośic ustały
oj współczuje tych migrenowych bólów głowy wam dziewczyny:-(, mnie naszczęscie nie nawiedzają, raz tylko mialam taki bol, że aż zwymiotowałam
a faktycznie chyba juz wiosny by sie chciało, bo cos dłuugo taka zima trzyma u nas

oj współczuje tych migrenowych bólów głowy wam dziewczyny:-(, mnie naszczęscie nie nawiedzają, raz tylko mialam taki bol, że aż zwymiotowałam
a faktycznie chyba juz wiosny by sie chciało, bo cos dłuugo taka zima trzyma u nas
reklama