reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Współczuję Wam tych dolegliwości. Wszyscy mamy skłonności do zapalenia zatok. nic miłego.
Za to teraz u nas szaleje wirus żołądkowy. Ja w piątek, Maja w niedzielę a Madzia całą dzisiejszą noc. Rano też zadzwoniła moja mama, że zaczyna być chora i nie przyjedzie zająć się Mają. Musiałam zostać w domku. Zresztą po nieprzespanej nocy ciężko by mi było pracować. Ten wirus, gdy atakuje, jest bardzo, bardzo gwałtowny i uciążliwy. Myślałam, że się odwodnimy. Na szczęście równie szybko przechodzi. Cała choroba trwa około 12 godzin. Mam nadzieję, że mama już jutro przyjedzie.

Tyciu, duzo zdrówka:-)

Wiem ,ze to Cie nie pocieszy ale moja grypa tez przeszła w zapalenie zatok wiec mogę smiało napisac ,ze wiem co czujesz:-(
Nie wiem czy stosowałaś okłady z prazonej soli? Mi bardzo pomagaja-rozgrzewam sol na patelni, przesypuje na recznik który zwijam i robie obie okłady na zatoki.:tak:Dla mnie to jedyny sposób na pozbycie sie tego bólu:tak:

Oczywiście wielkie dzięki wszystkim za zyczenia zdrowia. :-)
Ja chyba spróbuje,bo właśnie cierpię na ból zaokowy...
dziewczyny zdrówka oby szybko wam przeszło :tak::tak::tak:
Zdrówka.

Jak u Ws dziewczyny,lepiej?

a mnie bolą plecy :baffled:

zdrówka dla wszystkich chorowitków;-)
ja się dziś wyspałam pierwszy raz od bardzo dawna i nic mnie nie boli rano:baffled::-)

Dziekuję,za życzenia zdrowka i ja równiez je przesyłam dla chorowitków.
Madzix,dzieki wypróbuje:tak:.

reklama
Do góry