reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

Madzix, wspolczuje. Sama pewnie ledwo co chodzisz a do tego sama musisz zajac sie Martusia. Znam ten bol niestety. Szybkiego powrotu do zdrowia zycze. Jak goraczka spadnie to pewnie poczujesz sie silniejsza - chociaz jesli to grypa , to oslabienie tak szybko nie minie. Trzymaj sie

reklama
Tycia i jak Twój kręgosłup?

Irtasia, nieciekawie z ta ropna wydzieliną. Moze jednak warto przejsc sie do lekarza?

A ja od soboty mam grypę wysoka gorączkę i oczywiście jak zwykle nikogo do pomocy:no: Mam nadzieje ,ze Marta sie ode nie nie zarazi...
Zdrowka dla was:tak:
Ja niestety zarazilam juz meza i Jenni:baffled:

wypluta stres ze mnie schodzi a nowy przyjdzie;-)..prawdopodobnie auto nam padnie:rofl2: :rofl2:do srody rana Musi działac:nerd::blink:...po czesci pojechał maggiwer bedzie robił:tak::rofl2:..a ja padam normalnie

Zdrówka dla zainfekowanych i przemęczonych:tak:.
Kręgoslup na szczeście po 2 dniach przestał bolec.Teraz niestety zatoki sie odezwały,mam 38 stopni i dreszcze.Mam nadzieje,ze tabletka szybko zacznie dzialac:-(.

reklama
Do góry