reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Zdrowkachoram :-(
Wczoraj wieczorem pojawiło się plamienie, więc sądziłam, że to początek @, a dziś ani śladu ani słychu I kto mi wyjaśni o co w tym wszystkim chodziU mnie właśnie przedchwilą pojawiła się @ po 43 dniach:-)
Zarejestrowałam się na wtorek do ginekologa u nas w przychodni.
Nie wiem, czy da mi skierowanie na hormony, bo wiem, że żydzą strasznie
Niestety nie dostałam się do mojej ginki, bo do niej nie ma już zapisów na ten rok co za powalony system
Narazie oznak @ niet, a to już 46 dzień cyklu, no bo tego plamienia nie mogę uznać za @ - jednorazowo zauważyłam niewielką ilość krwistego śluzu. Wcześniej miałam cykle ok 30 dniowe, tzn po urodzeniu Oliwki, bo przed urodzeniem jeszcze krótsze.
Przed wizytą zrobię jeszcze dla pewności test, ale nie spodziewam się, żebym mogła być w ciąży
Nie wiem, czy da mi skierowanie na hormony, bo wiem, że żydzą strasznie
Niestety nie dostałam się do mojej ginki, bo do niej nie ma już zapisów na ten rok co za powalony system
Narazie oznak @ niet, a to już 46 dzień cyklu, no bo tego plamienia nie mogę uznać za @ - jednorazowo zauważyłam niewielką ilość krwistego śluzu. Wcześniej miałam cykle ok 30 dniowe, tzn po urodzeniu Oliwki, bo przed urodzeniem jeszcze krótsze.
Przed wizytą zrobię jeszcze dla pewności test, ale nie spodziewam się, żebym mogła być w ciąży
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Czyli plamisz Musisz sie przepadacWczoraj wieczorem pojawiło się plamienie, więc sądziłam, że to początek @, a dziś ani śladu ani słychu I kto mi wyjaśni o co w tym wszystkim chodzi
reklama