reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Madzia, przy wkładce to chyba masz prawo plamić.

Irtasia, cały czas nie plamię, tylko raz w 43 dniu cyklu wieczorem na papierze toaletowym zauważyłam odrobinę krwi, byłam przekonana, że to @, ale już więcej nie było śladu. Nawet jak dostanę w końcu @ to i tak pójdę do gina, bo coś mi się nieźle rozregulowało.

reklama
Madzia, przy wkładce to chyba masz prawo plamić.

Irtasia, cały czas nie plamię, tylko raz w 43 dniu cyklu wieczorem na papierze toaletowym zauważyłam odrobinę krwi, byłam przekonana, że to @, ale już więcej nie było śladu. Nawet jak dostanę w końcu @ to i tak pójdę do gina, bo coś mi się nieźle rozregulowało.
Lepiej dla pewnosci sie sprawdzic :tak: ja tez musue isc tylko dojsc nieumie:rofl2:

Byłam dziś u gina. Zbadała mnie - wszystko ok, zanik miesiączki jest spowodowany huśtawką hormonalną po zakończeniu karmienia, to się zadarza czasem, tak mi powiedziała. Dostałam luteinę dopochwowo na wywołanie miesiączki, a jak już dostanę, to przez kilka miesięcy (4-5) mam brać tabletki hormonalne Novynette na uregulowanie cyklu.

Ostatnia edycja:
Byłam dziś u gina. Zbadała mnie - wszystko ok, zanik miesiączki jest spowodowany huśtawką hormonalną po zakończenia karmienia, to się zadarza czasem, tak mi powiedziała. Dostałam luteinę dopochwowo na wywołanie miesiączki, a jak już dostanę, to przez kilka miesięcy (4-5) mam brać tabletki hormonalne Novynette na uregulowanie cyklu.
Dobrze ze wszystko u ciebie wporzadku :tak:

Luteina zadziałała jak należy, w 56 dniu cyklu dostałam @ :-):-):-)
Cieszę się jak dziecko :-D Od dziś zaczynam przyjmowanie Novynette :tak:

reklama
wczoraj mi wyszło uczulenie na twarzy wziełam wapno i zyrtec i zniknęło :baffled: od samego powąchania kremu mi to wyszło :eek::confused:

kiedyś miałam niby po odżywce z avonu a siostra mi dała teraz krem nie smarowałam się nim bo się bałam i otwarłam go i powąchałam i momentalnie twarz czerwona jak ogień :eek:nie wiem czy to możliwe :zawstydzona/y::sorry:

Możliwe jak najbardziej.Silny alergen może tak działać.:baffled:

A ja mam coś na powiece,jak jęczmien,pierwszy raz i nie wiem co z tym robić...:baffled:Całe oko mnie boli.

Do góry