reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

Madzia, przy wkładce to chyba masz prawo plamić.

Irtasia, cały czas nie plamię, tylko raz w 43 dniu cyklu wieczorem na papierze toaletowym zauważyłam odrobinę krwi, byłam przekonana, że to @, ale już więcej nie było śladu. Nawet jak dostanę w końcu @ to i tak pójdę do gina, bo coś mi się nieźle rozregulowało.

reklama
Madzia, przy wkładce to chyba masz prawo plamić.

Irtasia, cały czas nie plamię, tylko raz w 43 dniu cyklu wieczorem na papierze toaletowym zauważyłam odrobinę krwi, byłam przekonana, że to @, ale już więcej nie było śladu. Nawet jak dostanę w końcu @ to i tak pójdę do gina, bo coś mi się nieźle rozregulowało.
Lepiej dla pewnosci sie sprawdzic :tak: ja tez musue isc tylko dojsc nieumie:rofl2:

Byłam dziś u gina. Zbadała mnie - wszystko ok, zanik miesiączki jest spowodowany huśtawką hormonalną po zakończeniu karmienia, to się zadarza czasem, tak mi powiedziała. Dostałam luteinę dopochwowo na wywołanie miesiączki, a jak już dostanę, to przez kilka miesięcy (4-5) mam brać tabletki hormonalne Novynette na uregulowanie cyklu.

Ostatnia edycja:
Byłam dziś u gina. Zbadała mnie - wszystko ok, zanik miesiączki jest spowodowany huśtawką hormonalną po zakończenia karmienia, to się zadarza czasem, tak mi powiedziała. Dostałam luteinę dopochwowo na wywołanie miesiączki, a jak już dostanę, to przez kilka miesięcy (4-5) mam brać tabletki hormonalne Novynette na uregulowanie cyklu.
Dobrze ze wszystko u ciebie wporzadku :tak:

Luteina zadziałała jak należy, w 56 dniu cyklu dostałam @ :-):-):-)
Cieszę się jak dziecko :-D Od dziś zaczynam przyjmowanie Novynette :tak:

reklama
wczoraj mi wyszło uczulenie na twarzy wziełam wapno i zyrtec i zniknęło :baffled: od samego powąchania kremu mi to wyszło :eek::confused:

kiedyś miałam niby po odżywce z avonu a siostra mi dała teraz krem nie smarowałam się nim bo się bałam i otwarłam go i powąchałam i momentalnie twarz czerwona jak ogień :eek:nie wiem czy to możliwe :zawstydzona/y::sorry:

Możliwe jak najbardziej.Silny alergen może tak działać.:baffled:

A ja mam coś na powiece,jak jęczmien,pierwszy raz i nie wiem co z tym robić...:baffled:Całe oko mnie boli.

Do góry