reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A chociaż lepiej juz?idę na zastrzyk
Weszłam gołą stopą na plastikowy klocek i na spodzie stopy zdarłam skórę,tak,że jak chodzę to czuuuuuję,kady milimetr stopy.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
I jak juz troszeczke lepiejidę na zastrzyk
Oj to musi bolecWeszłam gołą stopą na plastikowy klocek i na spodzie stopy zdarłam skórę,tak,że jak chodzę to czuuuuuję,kady milimetr stopy.
Tak to juz jest z dziecmi ze miny nam podkladaja
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A chociaż lepiej juz?
Weszłam gołą stopą na plastikowy klocek i na spodzie stopy zdarłam skórę,tak,że jak chodzę to czuuuuuję,kady milimetr stopy.
Ojej, to rzeczywiscie musi mocno bolec.
Irtasiu, a Tobie to tez nie zazdroszcze tego bolu zebow i leczenia. Mam nadzieje, ze niedlugo wylecza Ci te zeby.
irtasia27
Mnie nie bola zeby tylko sa tak popsute niestety i tylko w kolko kanalowe leczenie a to dlugo trwa niestety czasami tam poczuje cosik ale to bardziej mrowienie ale to przez paradontoze ktora bede leczyc jak wszystkie zeby beda zdroweOjej, to rzeczywiscie musi mocno bolec.
Irtasiu, a Tobie to tez nie zazdroszcze tego bolu zebow i leczenia. Mam nadzieje, ze niedlugo wylecza Ci te zeby.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Irtasia,wspołczuje.Ja dzis mialam kanałowo wypelnianego zeba i niestety bolalo(a mialo nie bolec).Stomatolog powiedziala,zebym sie tak nie wiercila,bo narzedzie jej złamie,a jest cienkie jak wlos i go potem nie znajdzie.Wcisnelam glowe w fotel i dalam rade.Zaplacilam 220 zł i troche załuje,ze nie poszlam z reklamacja do tej kliniki,ktora doprowadizla mi zeba do takiego stanu....
Gosia,oby Ci przeszło.
Rozalka,wspolczuje...
Agusia,mam nadzieje,ze juz lepiej sie czujesz?
Gosia,oby Ci przeszło.
Rozalka,wspolczuje...
Agusia,mam nadzieje,ze juz lepiej sie czujesz?
irtasia27
No ja musze powiedziec ze mnie nie bolalo tylko te uczucie szarpania jak oni wkladaja ta igle z gwintem i wyciagaja to jest straszne i pare razy skakalam no i mam nadzieje ze tym razem bedzie sie trzymac bo na zdjeciu rtg bylo widac ze jest wepelniony zab do konca .Irtasia,wspołczuje.Ja dzis mialam kanałowo wypelnianego zeba i niestety bolalo(a mialo nie bolec).Stomatolog powiedziala,zebym sie tak nie wiercila,bo narzedzie jej złamie,a jest cienkie jak wlos i go potem nie znajdzie.Wcisnelam glowe w fotel i dalam rade.Zaplacilam 220 zł i troche załuje,ze nie poszlam z reklamacja do tej kliniki,ktora doprowadizla mi zeba do takiego stanu....
A ta cena ktora musialas zaplacic to faktycznie masakra i dziwie sie ze cie bolalo bo mi mowil ze niema prawa po wyciagnieciu nerwa ,niezostawila ci tam kawalatka
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Mam wrazenie,ze zostawiła:-(.A czy to bardzo zle?Ona zatruła mi tego zeba,potem wyjmowała nerwy(nawet mi jednego pokazała),niestety w jednym korzeniu cały czas cos mnie bolało.Potem mi znowu tego zeba zatkała czyms na 3 dni i dzis wypeniala.i niestety cały czas w tym jednym korzeniu cos sie dzialo i bolało.Cos czuje,ze znowu trafiłam na fachowca.Ona oczywiscie nie robila mi zadnego rtg.Chyba sie udam do kolejnej kliniki
reklama