reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Tycia u mnie wygladalo to tak ze chodzilam co tydzien lub dwa w zaleznosci co za lekarstwo dawala do srodka i jak raz myslal ze juz jest jest ok i chcial sprawdzic jak mi wlozyl ta al igle to az podskoczylam i poslal mnie na rtg i widzial ze jest jeszcze jeszcze troszeczke nerwa i ponownie dal lekarstwo z antybiotykiem na 10 dni i teraz jak poszlam to jak mi wkladal ta igle z gwintem zeby ten nerw usunac to nic juz nie czulam w tym zebie no i po wszystkim na rtg ponownie:tak: , niema prawa bolec jak nerwa niema :tak:

reklama
ja pamiętam jak raz leczyłam zęba kanałowo i zapamiętałam na całe życie...ostatnio wolałam ponosić zepsutego, żeby go wyrwać i nie leczyć kanałowo -aż mi sie tydzień temu ułamał, no i kawałek mi dentysta usunął i tak potrzebne mi wolne miejsce na pozostałe zęby - niestety czeka mnie za tydzień chirurgiczne usuwanie pozostałej części :-( poźniej jeszcze 3 zęby do podleczenia i zakładam aparat na dolną szczękę - bo mi sie wykrzywiły odkąd 8 mi wyrosła

@ ,boli mnie głowa i cycki :wściekła/y: i nie mam nerwów na ten mój internet :wściekła/y:
Może spodziewasz się @ :confused:

ja pamiętam jak raz leczyłam zęba kanałowo i zapamiętałam na całe życie...ostatnio wolałam ponosić zepsutego, żeby go wyrwać i nie leczyć kanałowo -aż mi sie tydzień temu ułamał, no i kawałek mi dentysta usunął i tak potrzebne mi wolne miejsce na pozostałe zęby - niestety czeka mnie za tydzień chirurgiczne usuwanie pozostałej części :-( poźniej jeszcze 3 zęby do podleczenia i zakładam aparat na dolną szczękę - bo mi sie wykrzywiły odkąd 8 mi wyrosła
Mysia, teraz można leczyć kanałowo bezboleśnie, takie są dobre znieczulenia (komputerowo podawane), ale fakt, że słono trzeba za to płacić. No ale coś za coś - ząb przynajmniej uratowany :tak:

U mnie od wczoraj @ ale dzis dopiero boli mnie brzuch plecy :baffled: do tego migdal wielki i chyba 8 mi na dole idzie bo dziaslo mi spuchlo az je sobie przygryzam a ja myslalam ze juz mam na dole 8 a jak policzylam to mam ich po 7:baffled:

Mysia, teraz można leczyć kanałowo bezboleśnie, takie są dobre znieczulenia (komputerowo podawane), ale fakt, że słono trzeba za to płacić. No ale coś za coś - ząb przynajmniej uratowany :tak:

Kasiad ja leczyłam tego zęba z 7 lat temu..A i teraz nie słyszałam jeszcze o takich technikach znieczulenia, żaden ze znanych mi dentystów nie stosuje takich...poza tym nie szkoda mi zęba, bo za ciasno miałam w buźce i teraz będzie oki, i tak bym musiała jakiegoś wyrwać, by resztę wyprostować..

powinam byc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale zaczynam miec zlewke
w zeszłym tygodniu pralka w tym lodówka poszła sie jebac ....nadal nie działa i kto wie czy wogole dygnie:-(
chyba nawet sprawne raczki maggiwera nie pomoga;-):-D

reklama
Do góry