reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
tak tylko ze moj byl na raty a dwie splacilam i zostalo jeszcze 10 miechowooooo:---(
dla pociechy moj laptop to tez juz wrak, jeszcze dziala ale ledwo co, i tez sprawczynia byla corcia- moja
irtasia27
a...moj juz splacony czyli i tak grat
moze cos sie da jeszcze zrobic, jako go wysuszyc?
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Oj Irtasia,to sie długo nie nacieszyłas.Poodłaczaj go od zasilania i niech sie suszy.Moze cos sie da zrobic?:-(
Ja mam obsesje na tym punkcie.Do laptopa nie wolno sie zblizac z plynami i jedzeniem.Nawet Jacek opiernicz zbiera jak stawial sobie kawe koło niego.Nie pozwalam i koniec,bo nieszczescie jak widac gotowe.
Irtasiu,mam jednak nadzieje,ze laptopika uda sie naprawic:-(.
Ja mam obsesje na tym punkcie.Do laptopa nie wolno sie zblizac z plynami i jedzeniem.Nawet Jacek opiernicz zbiera jak stawial sobie kawe koło niego.Nie pozwalam i koniec,bo nieszczescie jak widac gotowe.
irtasia27
Oj Irtasia,to sie długo nie nacieszyłas.Poodłaczaj go od zasilania i niech sie suszy.Moze cos sie da zrobic?:-(
z tego co sie dowiedzialam to nic sie nieda zrobic a naprawa bedzie za droga i ze w srodku zdazylo sie popalic takze niema sensu nawet godawac do naprawy bo durnie tam nie siedza i beda widzieli co sie stalo:-(
irtasia27
a do stawiania plynow obokto tez tak robilam jak ty a
Jacki puszczala banki chociaz ja jej mowilam ze w domu niewolno bo sie bedziemy slizgac no i chwile puzniej chciala schowac to przed Jenni na polke i jej sie wylalo i teraz siedze na starym lupie och jaka ja jestem wsciekla
Jacki puszczala banki chociaz ja jej mowilam ze w domu niewolno bo sie bedziemy slizgac no i chwile puzniej chciala schowac to przed Jenni na polke i jej sie wylalo i teraz siedze na starym lupie och jaka ja jestem wsciekla
reklama