reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Z moją szyją i plecami znowu kicha :baffled: Już było prawie dobrze i wczoraj znów zaczęło boleć. Dziś już znowu jestem sztywna, nie mogę schylić głowy, mam zawroty jak cholera. Zarejetrowałam się na jutro do lekarza ogólnego, niech mnie dalej pokieruje, pewnie do ortopedy :confused: No w każdym razie nie mogę tak już dłużej funkcjonować :no:
a nie neurolog:confused:
rtg:rofl2:
skierowanie na rehabilitacje: do rehabilitanta i ćwiczenia,masarze lampa i magnez;-)
badz beda cie faszerowac ;-):zawstydzona/y:zamiast :-p

reklama
No i byłam u lekarza ogólnego. Nie mam ani skierowania do ortopedy, ani do neurologa ani nawet na RTG :confused: :baffled:
Lekarz walnął mnie 3 razy w kręgosłup i zapisał jedne tabletki łagodzące sztywność i ból spowodowane wzmożonym napięciem i przykurczami mięśni szkieletowych i drugie o silnym działaniu przeciwbólowym i zapalnym. Mam je brać przez tydzień a potem do kontroli. Karmić oczywiście przy tych lekach nie wolno :no:
No i powiem Wam, że narazie nie wykupiłam nic. Jakoś mi się nie spodobało, że nawet RTG mi nie zlecił. A rozluźnić mięśnie można chyba też masażem :confused: A więc najpierw jeszcze spróbuję intensywnie z masażami, a jak nadal nie będzie lepiej to będzie trzeba odstawić Oliwkę od piersi :-:)-:)-(

Kasiad kurcze szkoda by było ją tak nagle odstawić :sorry2: a ile takie leki sa w organizmie :confused: bo chyba nie mozna zrezygnowac z karmienia tylko na czas leków i jakiś czas po nich :confused:

No i byłam u lekarza ogólnego. Nie mam ani skierowania do ortopedy, ani do neurologa ani nawet na RTG :confused: :baffled:
Lekarz walnął mnie 3 razy w kręgosłup i zapisał jedne tabletki łagodzące sztywność i ból spowodowane wzmożonym napięciem i przykurczami mięśni szkieletowych i drugie o silnym działaniu przeciwbólowym i zapalnym. Mam je brać przez tydzień a potem do kontroli. Karmić oczywiście przy tych lekach nie wolno :no:
No i powiem Wam, że narazie nie wykupiłam nic. Jakoś mi się nie spodobało, że nawet RTG mi nie zlecił. A rozluźnić mięśnie można chyba też masażem :confused: A więc najpierw jeszcze spróbuję intensywnie z masażami, a jak nadal nie będzie lepiej to będzie trzeba odstawić Oliwkę od piersi :-:)-:)-(
Kasiad mam nadzieje ze masaze ci pomoga a jak by nie pomogly nie lepiej by bylo zeby dali ci blokade:confused: moim zdaniem szybciej by ci z organizmu wyszlo niz tabletki jedzone codziennie plus pewien czas po nich i szybciej moglabys wrucic do karmienia Oli chociaz zycze ci z calych sil bys niemusiala przerywac tak nagle karmienia :tak:

reklama
Karmienie trzeba by przerwać na tydzień, jak już będę musiała je przerwać, to nie będę wracać do niego. Ale postaram się, żeby nie trzeba było brać tych tabletek. Nie wiem, czy się uda, ale spróbujemy.

Do góry