reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
U nas akurat teraz słońce nie świeci (świeciło rano) ale jest naprawdę ciepło.
Oliwkę wyekspediowałam na spacer z Pauliną a ja się krzatam po chałupie. Na szczęście samopoczucie dziś całkiem ok :-)

U nas dziś chyba z 15 stopni w słońcu, a świeci naprawdę mocno. Wróciliśmy z 2-godzinnego spacerku po parku i okolicznych placach zabaw :happy2:

A mi leb peka i jestem taka zla ze lepiej dzis ze mna nie zaczynac. W nocy spalam tylko 4 godz. Milenie wychodza wszystkie czworki jednoczesnie. Znow jest marudzenie, placz,ciagniecie cyca i goraczka. Kurcze, a w piatek lecimy do Polski - az boje sie myslec jak lot moze wygladac przez te zeby. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak bedzie starsznie zle wczesniej to chyba nie polecimy.

oj zdrówka dziewczyny

u mnie standard - katar od 3 miesięcy...
a poza tym to psycha siada..mimo pięknego słońca od dwóch dni - i to chyba przez nie tak mi sie chce wyć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A ja znowu dodatkowy antybiotyk:baffled: i biorę już 3 razy dziennie plus leki przeciwzapalne i rozluźniające kaszel bo duszę się do tego stopnia że mam odruchy wymiotne :-(

Co jest.... wiosna idzie a my tu zdychamy :confused:
Ja też - dopadło mnie teraz dla odmiany zapalenie zatok, zaraz idę się lampą ponaświetlać :baffled:

reklama
Dziewczyny zdrówka!Oj co to sie dzieje?
Mnie kręgosłup boli,2 dni ciągłego noszenia słodkiego 11 kilowego Skarba!:confused:

Do góry