reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
zmeczona:-( Weronika wstała lewa noga i placze marudzi cały dzien :baffled:
No to witaj w klubie Jenni marudna od rana spala tylko raz i tylko godzinke do tego chyba jej zebek idzie lewa jedynka i 3 biegunki juz zaliczone :baffled: teraz mi padla i boje sie ze mi sie przebudzi o 21 lub pozniej:baffled: a ja do tego rano dostalam @:baffled:

Joł "przyszłe mamy" :confused::confused::confused:
Wątek kwitnie:) Czy jakaś nasza lutówka ma powtórkę z rozrywki? :-)
Susumali złota! I inne babki, które dopada zmęczenie wiosenne. Dopiero co z tego rozbebłania wylazłam. No nic nie chciało mi się, w domu jak na śmietniku, taki bałagan! A j tylko ojednym marzyłam, SPAAAĆ w każdym momencie doby! Zaczęłam się zastanawiać nad dietą, bo ostatnio tylko kawa kawa kawa i słodycze. Pomyslalam o oczyszczaniu organizmu, ale to za duzo zachodu i wyrzeczen wymaga... Na razie pije z rana soki ze swiezych warzyw - marchwi, selera i jablka (owoc :-D , nie warzywo :-D ) z dodatkiem lyżeczki oliwy z oliwek. Cała szklane wypijam. Jakoś wstapilo we mnie życie :-) :tak::-) Dom juz wysprzatałam :-)

Milenka raczej nie lubi noszenia, ja za to uwielbiam ja nosić i przytulać :tak: Ale ona szybko się nudzi i wyrywa żeby dreptać. Ja przeciążyłam kręgosłup w lipcu, a teraz odnawia mi się od np. wyciagania Milenki z krzesełka, nie od normalnego noszenia.

:-) Wszystko co moglam napisac napisałaś Ty.
Mi kregoslup tez wysiadł. Ostatnio tragicznie bolala mnie noga od samego kregoslupa po sama kostkę, prawdopodobnie rwa kulszowa, tym bardziej bolało im wiecej czasu Julcie nosiłam. Wiec odpuscilam to noszenie. Jak juz ja kolyszę, to siedze sobie, reszta ona jakos straszliwie pragnie podlogi, bardziej niz mnie, wiec sprawa sie zalatwila sama. Ni bylam u lekarza, troche smarowalam naproksenem, troche pozytywnie myslalam, bywa ze jeszcze boli, ale juz nie tak jak na poczatku. W ogole jakas stara baba sie zrobilam..... Tylko jeczec i narzekac!

Kręgosłup gorzej mnie boli,a juz Kubulka nie noszę,bo lepiej sie czuje.Spać nie mogłam.Mąż rozmasował i boli dalej.Znacie jakieś ćwiczenia na rozluznienie mięśni wokól kręgosłupa?:tak::baffled:

Ale dzisiaj jestem wypluta bleeeeeeeeeeeeeeee
Ale troszke lepiej mi sie zrobilo jak maz mi zadzwonil i mowil zebym do przedszkola nieszla bo od 11 ma byc sztorm nad naszym rejonem:baffled: a teraz juz wieje zdrowo:baffled:

A ja zasypiam na stojaco i jezyk mi sie placze. Przez ostatnie poltora tygodnia spie po 3-4 godziny na dobe i juz wymiekam. A wczoraj jeszcze dostalam @. Na szczescie Milena juz chyba zdrowsza.

reklama
Do góry