reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Mnie ciągle jeszcze plecy męczą, więc nie posiedzę tu dziś dlugo, zaraz zmykam :no: W lipcu na drugi dzień po tabletkach już mi prawie przeszło, a teraz ciągle boli, wszystko przez te 8 godzin na krześle w pracy :baffled:

Wszystko mnie dzisiaj boli po wczorajszym aerobiku. A najbardziej brzuch, nawet śmiać się nie mogę:tak: Ledwo się zwolokłam z łóżka:-p
Ale to taki "pozytywny ból" - czuję, że się się porządnie wymęczyłam i o to chodziło:-)

Wszystko mnie dzisiaj boli po wczorajszym aerobiku. A najbardziej brzuch, nawet śmiać się nie mogę:tak: Ledwo się zwolokłam z łóżka:-p
Ale to taki "pozytywny ból" - czuję, że się się porządnie wymęczyłam i o to chodziło:-)
Super matylda...

ja też obolałą, po myciu płytek, a dopiero polowe umyłam :zawstydzona/y::-(

Dalej walczę z wysypką(7 dzień):baffled:, jakaś alergia niewiadomo na co, doktorek tylko wypisał maść z hydrokortizonem, Sama sobie jeszcze zyrtec zapodaje i wapno. Dopiero dziś przestało mnie to świństwo swędzieć, mam nadzieję, że w końcu mnie puści:tak:

Czuje sie paskudnie, niby gardlo przestalo bolec, ale za to mam taki okropny katar, schodzi mi ropa:baffled:i do tego zaczely wychodzic mi w nosie szpyrki< zimno jak kto woli;-)> leb, mi peka mam dosc juz wszystkiego....:no:

Ja dzisiaj wstalam jakos kompletnie niewyspana oczy podpuchniete i bez sil :baffled: bleee
ale teraz po jednej kawusi troszke juz lepiej:tak:

No to ja też się pożalę.. bo chyba złapałam grypę żołądkową. Dziś od 5:30 rano do 9:30 biegunka, potem rzyganko, dreszcze, ból gardła... nie byłam w pracy, przeleżałam cały dzień w łóżku :no: Oby tylko Milenka ode mnie nie złapała :-(

:szok:Oj faktycznie...:-(Wymeczyłaby sie..:confused:
Dziewczynki zdrowka i usmiechu.Byle do lata;-):tak:

reklama
No to życzę zdrówka Joasiek.Pamiętam jak tak mnie siekło w sylwestra,a potem jeszcze tydzień dochodziłam do siebie.Dużo kochana odpoczywaj,choć to trudne przy malutkim dziecku.

Do góry