moje to tez standardowe cisnienieJa takie cisnienie mam zawsze nawet jak ze 4 kawy wypije
reklama
Wszystko mnie dzisiaj boli po wczorajszym aerobiku. A najbardziej brzuch, nawet śmiać się nie mogę Ledwo się zwolokłam z łóżka
Ale to taki "pozytywny ból" - czuję, że się się porządnie wymęczyłam i o to chodziło:-)
Ale to taki "pozytywny ból" - czuję, że się się porządnie wymęczyłam i o to chodziło:-)
mysia23
mama dwójeczki
Super matylda...Wszystko mnie dzisiaj boli po wczorajszym aerobiku. A najbardziej brzuch, nawet śmiać się nie mogę Ledwo się zwolokłam z łóżka
ja też obolałą, po myciu płytek, a dopiero polowe umyłam :-(
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Dalej walczę z wysypką(7 dzień), jakaś alergia niewiadomo na co, doktorek tylko wypisał maść z hydrokortizonem, Sama sobie jeszcze zyrtec zapodaje i wapno. Dopiero dziś przestało mnie to świństwo swędzieć, mam nadzieję, że w końcu mnie puści
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
No to ja też się pożalę.. bo chyba złapałam grypę żołądkową. Dziś od 5:30 rano do 9:30 biegunka, potem rzyganko, dreszcze, ból gardła... nie byłam w pracy, przeleżałam cały dzień w łóżku Oby tylko Milenka ode mnie nie złapała :-(
reklama