reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

:-) To ja także napiszę,że czuję się świetnie. (żeby tylko nie zapeszyć). Na początku ciąży miałam ciągle mdłości i nawet nie mogłam patrzyć na jedzenie. Teraz mam mnóstwo energii i radość mnie rozpiera. Chociaż pogoda w Malborku też nie jest ciekawa.

reklama
dziewczyny, czyli wieksza czesc z nas na cos narzeka? gratuluje tym co czuja sie swietnie, chociaz ja tez "prawie" tak sie czuje. szyjke macicy mam podobno "podrecznikowa", ale za to mam straszne bole kregoslupa, więzadeł i głowy jak jestem zmeczona. a jak sie wczoraj troche przebieglam to mnie tak brzuch bolal ze myslalm ze zwariuje. chyba trzeba wrzucic na wolniejszy bieg, duzo lezec i odpoczywac. co wy na to??:-p

Masz racje Lil Kate, odpoczynek to podstawa (oczywiscie jezeli sie da!).Ja od miesiaca nie pracuje (bo moja praca wymagala prawie doslownie biegania 12 godzin na dobe), duzo spie i poza bolami glowy (moze od spania...:happy2: ) czuje sie b. dobrze. Ale za tydzien wzanawiam studia wiec bedzie sporo ruchu i stresu, mimo to mam nadzieje ze zdrowko dopisze...czego wszystkim forumowiczkom i przyszlym Mamusiom zycze!:tak:

ja od poprzedniej srody chodze na zajecia, ale to jest smiech na sali. jeden dzien w tygodiu, 4godziny. czyli od czwartku do wtorku mam weekend, b z pracy tez zrezygnowalam. jakbym tylko mogla pobalowac:-p

a mi sie saczy jakas widzielina z pochwy mam wrazenie ze to wody plodowe naszczescie ide w tygodniu do lekarza wiec mnie zabada i okaze sie co to takiego:baffled:

Hej! A ja z weseliska wróciłam!! Oboje z mężem uwielbiamy tańczyć, więc trochę poskakałam, ale szybko musiałam skończyć, bo mi gorset na szwach na brzuchu zaczął się pruć:eek::laugh2:Teściowa uszyła mi wdzianko jakiś miesiąc temu i teraz był ZONK! Ledwo weszłam:-D No ale dotrwałam do prawie końca, nastepnego dnia poprawiny i myslałam że umre z bólu krzyża... Dobrze ze w najblizszym czasie juz w rodzinie nie planują wesela....:-D

reklama
Do góry