reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się bawia nasze dzieci

reklama
Antosiowa ale super.
U nas tez jest histeria,ale jak wyciagam odkurzacz i zaczynam sprzatac. Ostatnio tak sie wystraszyl, ze duzo nie brakowalo a wskoczylby na rogowke z rozpedu :szok: a dodam, ze nie potrafi sie na nia wdrapac, bo jest za wysoka dla niego.

Tak wiec my odkurzamy tylko wtedy gdy tata jest w domu i trzyma na rekach. oczywiscie jak nie mam wyjscia to odkurzam przy nim, ale widze, ze naprawde sie boi i szkoda mi Go. :no:
Juz nie wiem jak Go przyekonac, zeby sie nie bal. podchodzilam z nim do wylaczonego, nawet sie bawil rurkami, wezem, kablem, ale jak tylko zaczyna buczec, to Robert dostaje szalu i ucieka gdzie sie da.

Macie jakis pomysl, jak Go przyzwyczaic? :sorry2:

Aph przerazenie z czasem minie:tak: Moje Emilka miala to samo wiala gdzie pieprz rosnie:-D:-D:-D:-D:-D potem jak odkurzalam to wkladalam ja do kojca .ja robilam swoje ona czula sie ebzpiecznie cos tam do niej zagadalam posmialam sie powyglupialam no i takz zcasem sie przyzywczaila ............a kiedys tak sie bala ze jak lezal odkurzac nie schowany to nie weszla do pokoju a jesli juz to omijala go wielkim lukiem:-D:-D:-D:-D:-D

mam nadzieje, ze przejdzie mu szybko, bo kurcze nie cierpie sprzatac popoludniami. :no:

............a kiedys tak sie bala ze jak lezal odkurzac nie schowany to nie weszla do pokoju a jesli juz to omijala go wielkim lukiem:-D:-D:-D:-D:-D

Piotrek juz tez wpadl na to, zeby ten odkurzacz w drzwiach pokoju postwic, to wtedy Robert moze przestanie do kuchni nam uciekac. :-D

Śmiej się, śmiej... zobaczysz jak Ci Matiego podbuntuję, to będziesz się bała odkurzacz wyciągnąć;-):-D:-D
... no to już się nie śmieję :no:... bo duże zagrożenie istnieje, że Mateusz da się cioci Antosiowej podbuntować, bo on też uwielbia odkurzacz ... tylko jeszcze się tak nie denerwuje jak Antoś, gdy mu go nie włączam :-D;-).
Ale faktycznie do tego stopnia jest zafascynowany tym urządzeniem, że moja mama chce mu kupić coś takiego pod choinkę :baffled::-D;-)
ODKURZACZ - MUZYKA - JAK PRAWDZIWY - 3 KOLORY... (273134091) - Aukcje internetowe Allegro

Aph ... a może Robert zaprzyjaźniłby się z odkurzaczem, gdybyś mu go np. nie włączała, tylko pozwaliła się nim ot tak pobawić :confused: ... no chyba, że ma już poważny uraz do tego urządzenia :blink:

Aph ... a może Robert zaprzyjaźniłby się z odkurzaczem, gdybyś mu go np. nie włączała, tylko pozwaliła się nim ot tak pobawić :confused: ... no chyba, że ma już poważny uraz do tego urządzenia :blink:

Przerabialismy to juz.
Do wylaczonego, po chwili podejdzie, ale jak zaczyna dzialac to ucieka. :no:

reklama
Dominik takze boi sie odkurzacza,chociaz ostatnio chyba sie przekonuje do niego.Narazie obserwuje z daleka,ale dobre i to, przynajmniej nie ma placzu.Jednak nie zmuszam go,nie mowie juz o suszarce do wlosow:dry:,chyba stara sie dbac o moje wlosy bo nigdy nie mam okazji jej uzyc:-D

Do góry