reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak się bawia nasze dzieci

Mariola o tak miark a z mleka to podstawowa zabawka. Tylko niestety Robert lata mi z nia w buzi po calym mieszkaniu, a ja za nim, zeby mi sie gdzies na nia nie nadzial. :wściekła/y:

reklama
Witek ostatnio rozgryzł zębami plastikową łyżeczkę do karmienia :baffled: Normalnie pękła ta część, którą wkłada się do buzi :baffled::confused: Ostatnio wszystko gryzie, nawet mamusię i tatusia :baffled:

A wiecie jaka jest Hani ulubiona zabawa ostatnio? Rzuca wybraną przez siebie zabawka(najlepiej taka, co wydaje fajne dźwieki) po całym pokoju:wściekła/y:. Rzuci, ta się odbija o podłogę, nasłu****e z zaciekawieniem po czym czworakuje do tejże zabawki, ogląda, rzuca, znowu nasłu****e i tak w kółko może jedną zabawkę rzucać po całym domu:wściekła/y:. Ciekawe kiedy trafi w telewizor:wściekła/y::wściekła/y:.

A poza tym to rośnie mi mała piłkarka, uwielbia jak ją trzymam za rączkę a ona kopie piłkę, poźniej biegniemy za nią i kopie ją dalej, i tak też może kopać po całym mieszkaniu:-D. Ciekawe kiedy kopnie w żyrandol:wściekła/y::-D.

Ania_Żywa zazdraszczam tej pierwszej zabawy ... gdyby Mati się tak pięknie i długo bawił jedną zabawką ... poświęciłabym nawet i ... telewizor :-D:-D:-D.

Co do drugiej zabawy ... to praktykujemy ją już od jakiegoś dłuższego czasu i muszę Cię uspokoić .... u nas narazie wszystkie żyrandole wiszą :-D:-D;-)

Wiesz, w tym miejscu akurat musze pochwalić HAnie, jak usiądzie obok pudła z zabawkami to siedzi tam lekko godzinkę sama i się bawi:tak:. A jak wyrzuci już wszystkie, wszystkie obada to później zagląda na dno czy coś się nie zostało i z reguły wpada do środka:-D:-D. Ale to tak na marginesie:-D.

Aha, no jeszcze musze się pochwalić moim najnowszym nabytkie, przed akwarium też potrafi przesiedzieć z pół godziny bez przerwy i się patrzy, rozmawia z rybkamk itp:-). Co widać na załączonym obrazku;-).

reklama
Do góry