reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się bawia nasze dzieci

TiTka, naucz go jeszcze gotować i sprzątać swoje skarpety, a zostawię dla niego męża :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

Tika Mati u mnie sprzatac nie musi ...................ale niech sie ozeni z jedna z moch dziewczyn:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja chyba przyślę Witka na nauki do Matiego :tak::-D Tika, kiedy macie czas na korepetycje? :-p

Od momentu jak Witek zaczął raczkować, to żadne zabawki dla niego nie istnieją :no: Jak się go położy na podłogę to od razu idzie zwiedzać mieszkanie :tak: Dziś podziwiał świat przez drzwi balkonowe ;-):-D

reklama
dziś malowaliśmy ;-):-)
Oto kilka fotek :-)
Na początek: Jak Roszko wyglądał po :-p

Załączniki

• STP63972.JPG
    STP63972.JPG
    99,6 KB · Wyświetleń: 29
  • STP63973.JPG
    STP63973.JPG
    107,7 KB · Wyświetleń: 30
  • STP63974.JPG
    STP63974.JPG
    85,5 KB · Wyświetleń: 26
  • STP63975.JPG
    STP63975.JPG
    94,1 KB · Wyświetleń: 30
a tu prace :tak:( dość monotematyczne:-p)

Załączniki

• STP63976.JPG
    STP63976.JPG
    77,9 KB · Wyświetleń: 23
  • STP63977.JPG
    STP63977.JPG
    88,1 KB · Wyświetleń: 20
  • STP63979.JPG
    STP63979.JPG
    84,5 KB · Wyświetleń: 26
  • STP63982.JPG
    STP63982.JPG
    106 KB · Wyświetleń: 22
Dominik ostatnio ostro sie wzial za obgryzanie lozeczka:angry:.Juz od jakiegos czasu mam kornika w domu,ale zeby taki glodny:confused:.Najgorsze jest to ze pozniej mam z tego zrobil lozko,tylko niewiem czy bedzie z czego:confused:.

Efekty obgryzania widac z tylu;

kasiula super sprawa to malowanie. Musze w jakie weekend tez z Zuzanką "pomalować" :-) kupowałas specjalne farby???
Wiecie mi sie marzy już ciastolina, wspolne robienie pierników itd... :-) a z drugiej strony jak sobie przypomne takiego zupełnie maluszka to sie az rozczulam

Kama... normalnie borsuk :-) do reklamy Colgate go!

Abeja kupiłam specjalną farbę ( na razie tylko czerwoną). Dość wygodne, bo w postaci gąbki nasączonej farbą ( jak duża gąbka do pieczątek), w najbliższym czasie zamierzam kupić w słoiczkach do malowania rękami:-)

reklama
naprawde super pomysl z ta farba,tez musze wyprobowac

,my narazie z osiagniec plastycznych mamy na koncie Laurke dla Taty z okazji urodzin,posmarowalam Laurze rece burakiem i odbila na kartce papieru...pod spodem byly zyczenia:-)...Laura miala nielada ucieche ....no i tata tez:-D:-D:-D
.
Kama.....to masz ciekawie w domu:-D:-D:-Dczekaj az zabierze sie za krzesla i stol:-D:-D:-D:-D......normalnie jak zobaczylam to lozeczko to przypomnialo mi sie jak moja chrzesnica tez tak wszystko obgryzala:-D:-D:-D...mam nadzieje ze to nie rodzinne:eek::eek::eek:

Abeja ja tez ostatnio sie rozczulam i przypominam sobie jak to rok temu mialam taki wielki brzuchol wlasnie,a potem Laura byla taka mala....i ze to juz nie wroci:zawstydzona/y:....ale tez ciesze sie na te swieta...jestem ciekawa jak Laura na choinke zareaguje:sorry:....no i lece do Polski....jupi!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ciastolina to fajny pomysl ,ale mysle ze dopiero za rok, bo teraz cos mi sie zdaje ze zostalaby zjedzona zanim bysmy cos ulepily:eek::eek::eek:

Do góry