reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się bawia nasze dzieci

reklama
Ojej, świetne zabawy wymyślacie :tak::-D
Jak sobie pomyślę, że jeszcze rok temu byłyśmy brzuchatkami, i każda z nas bała się rozdwojenia przed końcem roku, to chce mi się śmiać i płakać za razem ;-) Prawie żadna z nas nie wiedziała co nas w ogóle czeka przy tym porodzie (co niektóre miały już jakieś doświadczenie ;-)) A tu myk i już nasze dzieci za moment zaczną kończyć roczek, jak np. Lenka Martusi (on będzie miała roczek już za 7 dni :szok::-D). Ale ten czas leci :confused:

Kasiulka ... nie no ... super ta zabawa w malowanie :-D, musimy coś takiego również wypróbować :tak:.... a obrazy będę kiedyś fajną pamiątką :-):tak:

Kama ... no to niezłego masz kornika w domu :-D:-D;-)... że mu tak to drewno na sucho smakuje :-D

k
Wiecie mi sie marzy już ciastolina, wspolne robienie pierników itd... :-) a z drugiej strony jak sobie przypomne takiego zupełnie maluszka to sie az rozczulam

Kama... normalnie borsuk :-) do reklamy Colgate go!

Chyba miałaś na myśli BOBRA! :-D:-D:-p

Ech ja dzisiaj prałam Nadii pierwszy kombinezonik i czapeczkę z polarku (taka malusia!!!) bo moja przyjaciółka ma termin na 8 grudnia i chce pożyczyć. I normalnie też się rozczuliłam że Nadusia była taka malutka jeszcze tak niedawno i już to nie wróci... :-( Ale pocieszyła mnie wizja sankowych szaleństw w najblizszym czasie:tak:

Dominik ostatnio ostro sie wzial za obgryzanie lozeczka:angry:.Juz od jakiegos czasu mam kornika w domu,ale zeby taki glodny:confused:.Najgorsze jest to ze pozniej mam z tego zrobil lozko,tylko niewiem czy bedzie z czego:confused:.quote]

A może byś spróbowała posmarować łożeczko takim specjalnym płynem przeciw obgryzaniu paznokci w Polsce to się nazywa "Gorzki paluszek", nie jest szkodliwe tylko strasznie gorzkie. Ja chyba też będę musiała to kupić bo Nadia też już wcina łóżeczko :dry: (pożyczone od mojego brata:sorry2:)

Naprawde musze cos kupic zeby tego nie obgryzal:szok:.Moze to wyglada zabawnie,ale sa juz drzazgi i moze sobie cos zrobic.Caly czas pilnuje zeby tego nie obgryzal,ale jak sie obudzi to nawet niewiem kiedy.Poprostu zajze do pokoju sprawdzic a on juz obgryza:wściekła/y:.

reklama
Do góry