reklama
Ojej, świetne zabawy wymyślacie
Jak sobie pomyślę, że jeszcze rok temu byłyśmy brzuchatkami, i każda z nas bała się rozdwojenia przed końcem roku, to chce mi się śmiać i płakać za razem ;-) Prawie żadna z nas nie wiedziała co nas w ogóle czeka przy tym porodzie (co niektóre miały już jakieś doświadczenie ;-)) A tu myk i już nasze dzieci za moment zaczną kończyć roczek, jak np. Lenka Martusi (on będzie miała roczek już za 7 dni ). Ale ten czas leci
Jak sobie pomyślę, że jeszcze rok temu byłyśmy brzuchatkami, i każda z nas bała się rozdwojenia przed końcem roku, to chce mi się śmiać i płakać za razem ;-) Prawie żadna z nas nie wiedziała co nas w ogóle czeka przy tym porodzie (co niektóre miały już jakieś doświadczenie ;-)) A tu myk i już nasze dzieci za moment zaczną kończyć roczek, jak np. Lenka Martusi (on będzie miała roczek już za 7 dni ). Ale ten czas leci
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Kasiulka ... nie no ... super ta zabawa w malowanie , musimy coś takiego również wypróbować .... a obrazy będę kiedyś fajną pamiątką :-)
Kama ... no to niezłego masz kornika w domu ;-)... że mu tak to drewno na sucho smakuje
Kama ... no to niezłego masz kornika w domu ;-)... że mu tak to drewno na sucho smakuje
Elma
Małgosia
k
Wiecie mi sie marzy już ciastolina, wspolne robienie pierników itd... :-) a z drugiej strony jak sobie przypomne takiego zupełnie maluszka to sie az rozczulam
Kama... normalnie borsuk :-) do reklamy Colgate go!
Chyba miałaś na myśli BOBRA!
Ech ja dzisiaj prałam Nadii pierwszy kombinezonik i czapeczkę z polarku (taka malusia!!!) bo moja przyjaciółka ma termin na 8 grudnia i chce pożyczyć. I normalnie też się rozczuliłam że Nadusia była taka malutka jeszcze tak niedawno i już to nie wróci... :-( Ale pocieszyła mnie wizja sankowych szaleństw w najblizszym czasie
Elma
Małgosia
Dominik ostatnio ostro sie wzial za obgryzanie lozeczka.Juz od jakiegos czasu mam kornika w domu,ale zeby taki glodny.Najgorsze jest to ze pozniej mam z tego zrobil lozko,tylko niewiem czy bedzie z czego.quote]
A może byś spróbowała posmarować łożeczko takim specjalnym płynem przeciw obgryzaniu paznokci w Polsce to się nazywa "Gorzki paluszek", nie jest szkodliwe tylko strasznie gorzkie. Ja chyba też będę musiała to kupić bo Nadia też już wcina łóżeczko (pożyczone od mojego brata)
Kama83
Fanka BB :)
Naprawde musze cos kupic zeby tego nie obgryzal.Moze to wyglada zabawnie,ale sa juz drzazgi i moze sobie cos zrobic.Caly czas pilnuje zeby tego nie obgryzal,ale jak sie obudzi to nawet niewiem kiedy.Poprostu zajze do pokoju sprawdzic a on juz obgryza.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Antoś ze swoim najlepszym przyjacielem
YouTube - Mój przyjaciel - odkurzacz
YouTube - Mój przyjaciel - odkurzacz
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Antosiowa ... boskie , normalnie spadłam z krzesła ;-)
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Mnie już to przestało śmieszyć, bo nie mogę odkurzacza wyłączyć po skończonym sprzątaniu.... histeria nie z tej ziemiAntosiowa ... boskie , normalnie spadłam z krzesła ;-)
Podziel się: