u nas też śnieżek na lekarstwo, do tego nawet całkiem ciepło, nie czuć już takiego chłodu jak jeszcze parę dni temu. Byłyśmy dzisiaj na plaży i okazało się, że zaczęły pojawiać się bursztynki, plaża śliczna pusto i spokojnie- cudo!!!
reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
A u nas snieg jest. Fakt, ze na chodnikach i ulicach to juz ma kolor blizej czarnego niz bialego, ale w parku czy lesie... rewelacja.
Xandii Ty mi to specjalnie robisz. Nawet nie wiesz jak ja Ci tej Ustki zazdroszcze. Zawsze cos takiego napiszesz, ze normalnie byl sie pakowala i jechala.
A nad morze pojedziemy najwczesniej w 2009r w lecie, o ile nie bede w ciazy, a jak nasze plany wyjda, to bede, no i znowu 2 lata czekania wiecej. echhh.....
Kurcze moze uda mi sie przekonac mojego chlopa, zebysmy w przyszlym roku pojechali jednak ( On uwaza, ze Robert jeszcze za maly bedzie, bo co z takich dzieciaczkiem robic nad morzem? )
Xandii Ty mi to specjalnie robisz. Nawet nie wiesz jak ja Ci tej Ustki zazdroszcze. Zawsze cos takiego napiszesz, ze normalnie byl sie pakowala i jechala.
A nad morze pojedziemy najwczesniej w 2009r w lecie, o ile nie bede w ciazy, a jak nasze plany wyjda, to bede, no i znowu 2 lata czekania wiecej. echhh.....
Kurcze moze uda mi sie przekonac mojego chlopa, zebysmy w przyszlym roku pojechali jednak ( On uwaza, ze Robert jeszcze za maly bedzie, bo co z takich dzieciaczkiem robic nad morzem? )
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Aph, ja bym jechała, nie uważam, że Robert będzie za mały. Półtora roczku to w sam raz na rozpoczęcie przygody z dużą wodą. Zabawki do piasku, piłka, koło dmuchane i w drogę;-). Ja mam zamiar w przyszłym roku zabierać Antka nad jezioro ile się da, bo nad morze niestety mamy daleko. Męcz małża i bawcie się dobrze:-).
Moniko, w warszawie tez bezśniegowo
To mnie Elu uspokoiłaś, bo już myślałam, że osamotniona z tym brakiem śniegu jestem :-(
Ja też myślę Aph, że możecie już w przyszłym roku śmigać nad morze. My chcieliśmy w tym roku już wykąpać Witka w jeziore, ale pogoda była niezbyt dobra do tego. Jak było ciepło to mały był chory, a jak był zdrowy to było chłodno. Ach ... Ale w następnym roku to już obowiązkowo wrzucamy go do dużej wody ;-)
Elma
Małgosia
Tak, tak. Ja też powtórzę, że zdjęcie jest cudne. Ale jestem w szoku, że u was jest tyle śniegu . U nas trochę popadało i od razu śnieg zniknął :-( Witek nawet nie zdążył go zobaczyć
U nas też ani płatka sniegu nie ma! Tylko szaro buro i ponuro Siedzimy teraz u teściowej co by się trochę wnusią nacieszyła. Dziadek już Nadii w Biedronce saneczki kupił i teraz pozostaje tylko czekać na biały puch.
A
ania_zywa
Gość
K
kasiulka0901
Gość
Aniu :-)toż to piękny widok masz z okna
dzięki wielkie.
U nas śniegu brak, zresztą jak spadną 3 cm śniegu to Anglicy się zastanawiają czy nie zostać w domu bo za ślisko i z transportem są wtedy problemy, więc chyba lepiej bez śniegu...
dzięki wielkie.
U nas śniegu brak, zresztą jak spadną 3 cm śniegu to Anglicy się zastanawiają czy nie zostać w domu bo za ślisko i z transportem są wtedy problemy, więc chyba lepiej bez śniegu...
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Żywa, fantastico. Pozazdraszczam:-)
reklama
Podziel się: