reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się bawia nasze dzieci

... u nas kochany dziadek zrobił dzisiaj wnusiowi na balkonie ... pierwszego bałwanka, który okazał się dużym HITEM :-):tak:
Mateusz przez cały dzień co chwilkę podbiegał do drzwi balkonowych i patrzył drąc się w niebogłosy .. chyba tylko po to ... żeby bałwanek go usłyszał ... albo żeby oddał mu jego czapkę :-D :-D:-D;-)

reklama
Antenka ... całe szczęście hehe ... bo już czasem nie wyrabiam, jak zresztą pewnie wszystkie styczniowe mamy :-D;-) i wow ... jaki Hubercik już duży :tak:

Maja ... dziękujemy :-D:-D

Tika, super zdjęcie:tak::tak::tak:. I jaki śliczny bałwanek:-). Pewnie Mateuszek się zastanawia co to za gość zamieszkał na jego balkonie:-D:laugh2:.

Tak, tak. Ja też powtórzę, że zdjęcie jest cudne. Ale jestem w szoku, że u was jest tyle śniegu :szok::szok::szok::szok::szok:. U nas trochę popadało i od razu śnieg zniknął :-( Witek nawet nie zdążył go zobaczyć :no:

Dziękujemy kochane ciocie :-):tak: ... i napiszcie jak Wasze dzieciaczki zareagowały na bałwanka ... gdy już takowego ulepicie :-D;-):tak:

Ja to się dziś dowiedziałam od swojej rodzinki, że na południu jest śnieg, na Kaszubach śnieg, a w Pile jak zwykle można tylko o nim pomarzyć :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem kiedy Witek to cudne zjawisko ujrzy, bo my mieszkamy w takiej dziurze bezśniegowej. Zawsze wszędzie pada tylko nie u nas :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry