reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się bawia nasze dzieci

reklama
A MOJ SYNEK OSTATNIO ZANLAZ SOBIE ZABAWE W POSTACI PODKRADANIA PSU JEDZENIA:-DCALE SZCZESCIE ZE MOJ KROLEWSKI PIESEK JE TYLKO SMAZONEGO LUB GOTOWANEGO KURCZAKA :zawstydzona/y:PIEGO ZARCIA NIE RUSZY:wściekła/y: A OTO ZDJECIE KIEDY TO ZBLIZA SIE DO MISKI :-p

Emial tez ma takie tendencje.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kiedys weszla do pokoju cos przezuwala , klepala sie po brzuszku i mowila mniam mniam okazalo sie ze dorwala sie do ziarenek dla papugi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

za to kolezanki syn namietnie podjadal kotom sucha karme:eek::rofl2:

Moja Julcia raz chyba z 5 min ciumkała karme suchą psa, kiedy się zorientowałam że ma coś w buzi i jej zabrałam to był taki płacz że aż sasiadka ktora akurat szla po schodach zapukala czy cos sie stało:szok::crazy::angry:
Wogle to ona czesto cos podbierak psu i kotu i calkioem jej to smakuje:angry::angry::angry:

ABEJA :szok::szok::szok:NO ALE MY TO LEPSZE BYLY :rofl2: PRZYNAJMNIEJ U MNIE W 1KLASIE W PODSTAWOWCE TO C DRUGIE DZIECKO KREDE:tak: JADLO A TO KLEJ Z TUBKI:tak: A TO PIASEK SIE WCINALO Z PIASKOWNICY:zawstydzona/y:NIE BYLO TAK U WAS ?:eek:TO BYLY CZASY:-D:-D:-D:-D

O tym co Ci zrobię to już może na zamkniętym:-p:-D

Czekam, czekam ... :-p

A MOJ SYNEK OSTATNIO ZANLAZ SOBIE ZABAWE W POSTACI PODKRADANIA PSU JEDZENIA:-DCALE SZCZESCIE ZE MOJ KROLEWSKI PIESEK JE TYLKO SMAZONEGO LUB GOTOWANEGO KURCZAKA :zawstydzona/y:PIEGO ZARCIA NIE RUSZY:wściekła/y: A OTO ZDJECIE KIEDY TO ZBLIZA SIE DO MISKI :-p

na trójmiastkach dziewczyna ostatnio pisała, ze roczny Kuba wcinał ze smakiem kocie bobki..:cool:

ABEJA :szok::szok::szok:NO ALE MY TO LEPSZE BYLY :rofl2: PRZYNAJMNIEJ U MNIE W 1KLASIE W PODSTAWOWCE TO C DRUGIE DZIECKO KREDE:tak: JADLO A TO KLEJ Z TUBKI:tak: A TO PIASEK SIE WCINALO Z PIASKOWNICY:zawstydzona/y:NIE BYLO TAK U WAS ?:eek:TO BYLY CZASY:-D:-D:-D:-D

Te dzieci mają pomysły. Aż mi skóra się jeży na ciele jak sobie pomyślę o tym jedzeniu :szok::eek:

Karola masz racę tak było. Ja też pamiętem jak moja koleżanka wgryzała się w ścianę i zgryzała tynk ;-):-D:-p

reklama
Boszzz az stracg pomyslec co naszym moze przyjsc do glowy gdy beda starsze:tak:. Hubcio uwielbia papierowe chusteczki. Wyciaga je sobie z pudelka i prosto do buzi. Super sie je przezuwa:-). Ostatnio wyjal sobie z kosza na smieci skurke z arbuza i tez probowal zjesc. Zanim dobieglam to pare razy oblizal.

Do góry