reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

azik pisze:
tragicznie sie dziś czuję, ciśnienie kiepskie, ja ledwo chodze z bólu, brzuch sie spina, słabo mi...
jak sie położę to m isie wszystko cofa i jeszcze bardziej boli, najwygodniej mi się siedzi...

mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo będzie trezba udać sie do gin...

nie zazdroszczę :(

reklama
cholera bolało mnie gardło z lewej strony boli nmnie zprawej
a poza tym jestem ciekawa jaka noc mnie dizsiaj czeka i już sie boję

pewnie opróc koszmarów znowu pocenie się bieganie do kibla i wogóle :(

No to widzę, że nie jestem osamotniona w swoim samopoczuciu..

Choćbym nie wiem jak była zmęczona to za nic nie mogę zasnąć w nocy, wieczorem, dopiero rano, albo przed południem. Z tym, że to chyba niedobrze, żeby mi się przestawił tryb życia, bo i maleństwu się tak ustawi i potem w ogóle nie będzie nam dawało spać po nocach...

Maleństwo zaczyna wchodzić po żebra, co jest jak wiecie średnio komfortowe :-)

I jeszcze zaczynam odczuwać czasem takie dziwne jakby ukłucia na dole... nie wiem czy to mogą być te skurcze b-h?

Mam nadzieję, że jak pójdę do tej wspaniałej mojej gin, to da mi zwolnienie, bo już nie bardzo widzę się w pracy (chociaż chętnie bym poszła, bo w domu zaczynam dostawać pomało świrka :-) )

Azik- To również moja ulubiona pozycja. A może by tak nauczyć się spać w pozycji siedzącej.
To mogłoby rozwiązać wiele problemów ;D

a mój kochany synuś dwa dni się prawie nie odzywał czym doprowadzał mnie niemalże do rozpaczy a dzisiaj postanowił nadrobić zaległości i zaczął imprezę o 4 nad ranem...... impreza trwa nieprzerwanie do teraz ;D ;D ;D

reklama
Jeszcze możemy próbowac spać na stojąco. :D
Zgaga nas nie zaatakuje, żołądek odpocznie...Tylko nie wiem, jak łóżko przywalić do ściany :D

Do góry