reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
dzisiejsza noc to była tragedia mąż znowu chory więc wylecial do 2 pokoju ja zasnęłam o 4 i budziłam się co godzinę albo częściej brzuch się spinał wzięłam nospę więc mnie skręcało tj mó żołądek teraz zdycham

co do spinania brzucha to może to przyspieszyć poród prawda??????
ale czy skurcze mogą wywołać niedotlenienie dziecka?????

Bola mnie rece i to tak ze budze sie w nocy. Nie cale tylko same dlonie a konkretniej wszystkie kosteczki paliczkowe. Ginowi sie poskarzylam ale on nie ma pomyslu co to moze byc. Czuje sie jakbym miala jakis reumatyzm. Jedyne co mi na to przepisal to zelazo,bo dretwienia tez sie zdarzaja. Moze macie jakis pomysl co to moze byc?

mnie juz drugi raz w tygodniu spotkalo cos takiego:w 1 sekundzie zrobilo mi sie duszno,cala sie spocilam,do tego drzenie rak i nogi jak z waty,gwiazdki i ciemno przed oczami...............nie wiem co to moze byc?????????cisnienie????????pierwszy raz mialam tak w domu a drugi na miescie-dobrze ze bylam z mezem,dotostal mnie na lawke ipobiegl po auto bo bym nie doszla co to??????????//

Sylwia - może spadł ci poziom cukru? Spróbuj coś wtedy zjeść (cukierka np.) - nie pamiętam czy masz cukrzycę...A jak zdarzy ci się coś takiego w domu to zmierz też sobie ciśnienie. A na pewno powiedz o tym swojemu lekarzowi.

reklama
monika a czy masz ręce spuchnięte, bo mnie strasznie bolą dłonie ale podejrzewam że to w skutek opuchlizny

sylwia mi się to co opisujesz zdarzyło już kilka razy p[o czym okazało się że mam bardzo kiepską morfologię, a iwosz dobrze ci radzi bo ja jak pierwszy raz to miałam (w sklepie) to jakaś pani dała mi cukierka i pomogło więc teraz noszę przy sobie jakby co, ale lekarzowi oczywiście powiedz, ja oprócz żelaza dostałam jeszcze magnez i potas i czekam na efekty  :)

Do góry