reklama
a u mnie do góry nogami ;DAniam pisze:Moja mala za to jest konsekwentna- kopie mnie w dole brzucha a pod zebra i mostek wsadza glowke
mam już dosyć tych nieprzewidywalnych nastrojów raz się cieszę jak głupi do sera ;Da innym razem chce mi się ryczeć bez powodu , dzisiaj mam dzień na nie i mój biedny mąż zamiast zająć się sprawami którymi powinien zabiera mnie do smyka żebym w ramach poprawiania humoru kupiła upatrzony kocyk dla dzidzi, dobrze że ciąża trwa 9 msc a nie dłużej bo nie wiem czy by mężusiowi cierpliwości wystarczyło.......no musi mnie facet kochać bo inaczej by tego napewno nie zniósł
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ledwo żyję, moja mała ułozyła się gdzieś na przeponie, a kopytka wsadziła pod żebra - w żaden sposób nie mogę siedzieć uffff
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agao pisze:też mi duszno a do tego się pocę jak maratończyk
to ja na szczęście się nie pocę! z tym mam chociaż spokój
Caro18
Fanka BB :)
witam,
ja mam pytanie do mam ktore juz sa po porodzie moze to pytanie jest dosc komiczne ale niepokoi mnie ,moj bol.
od porodu minelo juz 9 dni czulam sie juz dobrze a od 3 dni znowu bole mnie chywcily i do tego mam bole "lechtaczki"
Tak jakby mi ja rozrywalo-kulo-parlo cos w nia- przy wstawaniu sa nie do wytrzymania czy ktoras z was miala tez takie objawy?
prosze o pomoc.
Pozdrawiam cieplutko buziaczki
ja mam pytanie do mam ktore juz sa po porodzie moze to pytanie jest dosc komiczne ale niepokoi mnie ,moj bol.
od porodu minelo juz 9 dni czulam sie juz dobrze a od 3 dni znowu bole mnie chywcily i do tego mam bole "lechtaczki"
Tak jakby mi ja rozrywalo-kulo-parlo cos w nia- przy wstawaniu sa nie do wytrzymania czy ktoras z was miala tez takie objawy?
prosze o pomoc.
Pozdrawiam cieplutko buziaczki
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
CARO - zapytaj tam, gdzie laski juz urodziły! nie wiem jak inne mamusie u nas, ale ja sie kompletnie na tym nie znam!
uroki porodu i bóli po porodzie dopiero przed nami - w MARCU :
gratulacje Dzidziusia!
uroki porodu i bóli po porodzie dopiero przed nami - w MARCU :
gratulacje Dzidziusia!