reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
mam już dosyć tych nieprzewidywalnych nastrojów :mad:raz się cieszę jak głupi do sera ;Da innym razem chce mi się ryczeć bez powodu :(, dzisiaj mam dzień na nie i mój biedny mąż zamiast zająć się sprawami którymi powinien zabiera mnie do smyka żebym w ramach poprawiania humoru kupiła upatrzony kocyk dla dzidzi, dobrze że ciąża trwa 9 msc a nie dłużej bo nie wiem czy by mężusiowi cierpliwości wystarczyło.......no musi mnie facet kochać bo inaczej by tego napewno nie zniósł

witam,
ja mam pytanie do mam ktore juz sa po porodzie moze to pytanie jest dosc komiczne ale niepokoi mnie ,moj bol.
od porodu minelo juz 9 dni czulam sie juz dobrze a od 3 dni znowu bole mnie chywcily i do tego mam bole "lechtaczki"
Tak jakby mi ja rozrywalo-kulo-parlo cos w nia- przy wstawaniu sa nie do wytrzymania czy ktoras z was miala tez takie objawy?
prosze o pomoc. :(
Pozdrawiam cieplutko buziaczki

reklama
CARO - zapytaj tam, gdzie laski juz urodziły! nie wiem jak inne mamusie u nas, ale ja sie kompletnie na tym nie znam!
uroki porodu i bóli po porodzie dopiero przed nami - w MARCU ::)

gratulacje Dzidziusia!

Do góry