reklama
A
azik
Gość
sama mozesz od razu prepearaty zurawinowe, lekarz albo powie ci to samo, albo da urosept, albo stwierdzi że trezba juz antybiotyk, wiec weź już próbkę moczu, zrób szybko badanie (ok 7 zł) - i leć do lekarza, a oprofilaktycznie żurawinka (sok, tabletki) albo urospet.
katiNJ
Fanka BB :)
Tez radze pic duzo wody to pomaga.Parcie na pecherz mam non stop. Zwlaszcza w pozycji stojacej. A jak nam sie brzuszki obniza ma byc gorzej :-[
koga
Mama Maksa i Julka
Osinka - nie dość, że mamy ten sam termin, to jeszcze nasze bąble mają podobne usposobieniaosinka pisze:może maluch Cię w nocy obkopał?ivka76 pisze:A mnie dziś strasznie bolą żebra tuż pod biustem - jakby ktoś na nich siedziałTeż tak macie?
mnie jeszcze tak nie boli, ale ostatnio glisda obkopała chyba moją wątrobę
poza tym bolą mnie mięśnie brzucha - ostatnie kilka dni moja mała strasznie się przeciąga i rzuca w moim brzuchu...
mój też raz mnie kopie po bokach, raz góra - dół - nie mam pojęcia jak on leży, chyba co chwilę inaczej!
teraz kopie pod żebrem, a godzinę temu po bokach - aż mi przez sweter widać jak brzuch skacze
tylko wypina się zawsze po lewej stronie a nie po prawej, a jak położę rękę to trochę się przytula ale zaraz zwiewa i kopie z całych sił
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
koga pisze:Osinka - nie dość, że mamy ten sam termin, to jeszcze nasze bąble mają podobne usposobieniaosinka pisze:może maluch Cię w nocy obkopał?ivka76 pisze:A mnie dziś strasznie bolą żebra tuż pod biustem - jakby ktoś na nich siedziałTeż tak macie?
mnie jeszcze tak nie boli, ale ostatnio glisda obkopała chyba moją wątrobę
poza tym bolą mnie mięśnie brzucha - ostatnie kilka dni moja mała strasznie się przeciąga i rzuca w moim brzuchu...
mój też raz mnie kopie po bokach, raz góra - dół - nie mam pojęcia jak on leży, chyba co chwilę inaczej!
teraz kopie pod żebrem, a godzinę temu po bokach - aż mi przez sweter widać jak brzuch skacze
tylko wypina się zawsze po lewej stronie a nie po prawej, a jak położę rękę to trochę się przytula ale zaraz zwiewa i kopie z całych sił![]()
Koga! ale fajnie! może to astralne bliźniaki??