reklama
My z Ola calymi dniami biwakujemy w naszym ogrodku Jest super- Ola zreszta za nic w swiecie nie chce isc ani na plac zabaw, ani do dzieci, tylko caly czas bawi sie w ogrodzie ze mna i psami. Nasz "ogrod" ma cale 60 m kwadratowych , ale sa w nim i tuje i brzoza, rabatka z kwiatkami (ktore Ola sama sadzila), skalnik, na ktorym m.in. rosna poziomki, i piekna wierzba... W ogole zapominam, ze mieszkam w bloku kiedy tak siedzimy i obiad jemy na kocyku (piknik), albo bawimy sie woda
ja przez to lato mam naprawdę cos z głową zapomniałam dzisiaj o spotkaniu człowiek dzwoni do mnie gdzie jestem i za ile będę a ja na drugim końcu Wawy wywinełam się łżąc jak pies, jestem sobą zniesmaczona ............no dobra tak naprawdę to ani trochę nie mam poczucia winy
ivka76
Fanka BB :)
Mój małż po naszym 3tyg. wyjeździe jakiś taki za nami stęskniony Do tego stopnia, że zamówił do domu sprzęty kuchenno-łazienkowe i to dokładnie takie, jakie chciałam, czyli:
pralko-suszarkę:
EURO - RTV EURO AGD - Lider rynku RTV i AGD w Polsce
piekarnik:
i płytę gazową:
Sprzęt ma być w sobotę, a ja dzięki takim niespodziankom od razu lepiej się czuję, no i widzę sens długich wyjazdów
pralko-suszarkę:
piekarnik:
i płytę gazową:
Sprzęt ma być w sobotę, a ja dzięki takim niespodziankom od razu lepiej się czuję, no i widzę sens długich wyjazdów
felqua
Fanka BB :)
Ivka-czyli wniosek tylko jeden-musicie czesciej wyjezdzac!
A sprzet superowy! ( ahhh zazdroszcze)
A my dzisiaj dzien pelen zajec-bo pakowanie(jutro wyjezdzamy na Slowacje)a jeszcze po poludniu przychodza kolejni zwiedzajacy nasze mieszkanie-wiec sprzatanko tez mnie czeka
A sprzet superowy! ( ahhh zazdroszcze)
A my dzisiaj dzien pelen zajec-bo pakowanie(jutro wyjezdzamy na Slowacje)a jeszcze po poludniu przychodza kolejni zwiedzajacy nasze mieszkanie-wiec sprzatanko tez mnie czeka
reklama
Ivka bo to tak jest, że facet dopiero jak sam zacznie takiego sprzętu używać, to zauważa potrzebę wymiany:-):-) ja bym tego nie odbierała jako stęsknienia;-);-);-)
a tak poważnie to szczęściara z Ciebie, nie dość że pojechałaś na wakacje to jeszcze takie fajne prezenciki też tak chcę...ale ja zamiast na urlop do chyba do roboty znów pojadę
a tak poważnie to szczęściara z Ciebie, nie dość że pojechałaś na wakacje to jeszcze takie fajne prezenciki też tak chcę...ale ja zamiast na urlop do chyba do roboty znów pojadę