reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kinguś - nie denerwuj - się będzie dobrze - ja z Kubą też musiałam leżeć w 8 miesiącu bo mu sie zachciało na świat zawcześnie ale leki pomogły i daliśmy rade do końca

Asioczku - GRATULUJE synka !!!! ja jeszcze nie wiem co będzie ale przeczucie coraz częściej podpowiada, że też chłopaczysko :-) do gina ide 27.03 to może młode zdradzi tajemnice

reklama
konsultacje dopiero 29kwietnia:wściekła/y:
dziękuję bardzo za pamięć, mimo,że nie piszę za często to codziennie staram się was podczytywać....niestety myśli moje krążą wokół tych konsultacji, wokół choroby, strach coraz silniejszy, wyszukuję tysiąca objawów,kryzys za kryzysem, wielka radość z małych postępów....napiszę więcej jak napięcie opadnie, na razie przez miesiąć polewituję na forum,muszę się uspokoić wewnętrznie...

Maga - dokładnie ...Kaśka ma racje ..daj spokój ....wiem że to łatwo mówić ..ale zobaczysz ...będzie dobrze :tak::tak::tak::tak::tak:musi być

Hej Kobitki, wrocilam z RAJU, az chce mi sie ryczec bylo tak pieknie:-)
powklejam kilka fotek ale za jakis czas, teraz musze wrocic do rzeczywistosci;-)
Ale najwazniejsze, Karolek byl bardzo dzielny z dziadkami, jak zadzwonilam do domu zaraz po wyladowaniu (poniewaz nie bylam z nimi w kontakcie przez ten caly czas i nie wiedzialam co sie dzieje) i zapytalam moja mame jak Moj Syn, to Ona na to ze to juz nie jest "MOJ" syn, caly na maxa pochlaniety dziadkami:-):-):-) tesknil chwilami ale bez placzu i tym podobnych spraw, a jak wrocilam to przylecial do mnie i wolal "mamusia wrocila" ale widac bylo ze sie niesamowicie cieszy :-D
Pewnie Was nie nadrobie ale poskacze po watkach teraz troche :-)

maga - TYLKO SPOKOJNIE :tak::tak::tak:
A Jagódka faktycznie prześliczna na fotce nad suwaczkiem. Dawaj więcej zdjęć małej na zdjęciowy :tak:

izka witaj!!!! Super, że tak fajnie udało się wszystko zgrać :) Fajnie, że sobie odpoczęłaś. echhhh zazdroszczę:tak:

A ja dziś trzeci raz po 2 latach od otrzymania prawka jechałam samochodzikiem. Było super, ale jednocześnie nerwy ogromne. No i nie umiem podjechać po krawężnik przy parkowaniu... dławię silnik, za mało gazu, nie czuję dobrze sprzęgła :((( Jestem debilem.... aż się dziś poryczałam. Kiedy się nauczę tak dobrze jeździć ????
Jutro kolejna próba - jedziemy na świąteczne śniadanie do rodziny... Trzymajcie za mnie kciuki ;)

Inkaa - no co ty??nie od razu Kraków zbudowano :-); może załóż inne buty? - ja na początku (zimą) jeżdziłam w adidaskach aby dobrze czuć pedały, teraz nauczyłam się już w innych butach

NIE PODDAWAJ SIĘ!! i nie myśl o sobie takich rzeczy!!:tak:

Izka - witaj!! ale fajnie,że wszystko się udało (twój wypoczynek i pobyt małego u dziadków) :-)

reklama
iwosz hehehhe ;) dzięki wielkie, jesteś dobra dusza :)
Na szczęście dziś było już o.k Spoko pojechałam i wróciłam :tak::tak::tak:
Pierwszy raz z Miłkiem. Chyba wczoraj dopadły mnie nerwy... I ja bym chciała od razu super :sorry:
Niby wiem, że długa przerwa po zdaniu egzaminu, niby wiem że trzeba jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć .... ale ja bym chciała tak już :-p

Do góry