reklama
Marlenka
Marcowa Mama 2006
ASIOCZKU Gratulacje ogromniaste.
KINGUŚ Trzymaj się i odpoczywaj. Myślami jestem przy Tobie. Buziaczki dla Ciebie i maluszka. Najważniejsze, że stres z łazienką zakończony.
A mi ręce opadły. Myłam dzisiaj lodówkę - mam ją dopiero 1,5 roku. Nie mam podbitej gwarancji,a ta trwa 2 lata (myślicie, że mi ją podbiją w euro rtv??). Okazało się, że na ściance (na wprost po otwarciu) wewnątrz lodówki są dziwne pęknięcia - takie wzdłuż zarysów "spirali", która jest z tyłu lodówki.
KINGUŚ Trzymaj się i odpoczywaj. Myślami jestem przy Tobie. Buziaczki dla Ciebie i maluszka. Najważniejsze, że stres z łazienką zakończony.
A mi ręce opadły. Myłam dzisiaj lodówkę - mam ją dopiero 1,5 roku. Nie mam podbitej gwarancji,a ta trwa 2 lata (myślicie, że mi ją podbiją w euro rtv??). Okazało się, że na ściance (na wprost po otwarciu) wewnątrz lodówki są dziwne pęknięcia - takie wzdłuż zarysów "spirali", która jest z tyłu lodówki.
Kinga to leż, leż, leż i się nie zamartwiaj!!!! Będzie wszystko dobrze!
Gratuluję łazienki, super że wreszcie przez to przebrnęliście!
Moc wirtualnych uścisków
Marlenka ja kiedyś coś kupowałam drobnego i chciałam podbić gwarancję (w euro czy tesco) to Pan mi powiedział, że moge przyjść w każdej chwili tzn. z paragonem i kartą, i jesli będzie się coś dziać a sprzęt będzie jeszcze w okresie gwarancji to oni mi podbiją. Nic się nie działo i nie sprawdzałam jak to wygląda, ale myślę, że najlepiej byś poszła z kartą i paragonem do nich.
Gratuluję łazienki, super że wreszcie przez to przebrnęliście!
Moc wirtualnych uścisków
Marlenka ja kiedyś coś kupowałam drobnego i chciałam podbić gwarancję (w euro czy tesco) to Pan mi powiedział, że moge przyjść w każdej chwili tzn. z paragonem i kartą, i jesli będzie się coś dziać a sprzęt będzie jeszcze w okresie gwarancji to oni mi podbiją. Nic się nie działo i nie sprawdzałam jak to wygląda, ale myślę, że najlepiej byś poszła z kartą i paragonem do nich.
karolkaz
Fanka BB :)
Kinia- wypoczywaj i jeszcze raz wypoczywaj ...i nic sie nie martw...bedzie wszystko ok..zobaczysz......troszke moze ostatnio było duzo wrażeń ..teraz spróbuj się wyciszyć i bedzie ok ..a rozwieraniem się nie przejmuj ..wiele kobiet tak ma ..ale bedzie ok wszystko ...buziaków 1000 dla Ciebie ....i uszka do góry
K
KingaP
Gość
dzięki za wszystkie dobre słowa.
Oszczędzam sie jak chyba nigdy dotąd Łykam prochy ścisłe wg zaleceń lekarskich i jestem dobrej myśli
Asioczku, gratuluję chłopca
Oszczędzam sie jak chyba nigdy dotąd Łykam prochy ścisłe wg zaleceń lekarskich i jestem dobrej myśli
Asioczku, gratuluję chłopca
kiedyś musi być ten "pierwszy raz" ;-)
zgodnie z powiedzeniem "co się odwlecze to nie uciecze" czekamy na was!! - choć pewnie już z Martynką i Bogną na świecie :-)
reklama