reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

od czepiania to jest ja - i nie kłóćcie się o to

jak czepiać - to azik - przecież wszyscy na forum to wiedzą !!

Wyłączcie ten wiatr, mam stare okna i to co sie dzieje za nimi nie pozwoli mi spać :(

reklama
u nas tez masakra i tez mamy tu stare okna a przed chwila uslyszlam starszny halas za drzwiami i chcialam zobaczyc czy sie okno balkonowe na klatce nie tworzylo wiec uchylilam drzwi i omal mnie nie przygniotly :szok:
ale na szczescie juz sie uspokoilo nie blyska sie ani nie pada i nie wieje juz tak

kinga ja z natury piękna:-) i skromna:-) a szczególnie dzisiaj z czerwonym kinolem od kataru i blada jak śmierć po dwóch dniach spędzonych praktycznie w wc:szok:

:-) dlatego napisałam, ze pewnie nie potrzebujecie :-). Ja tak :tak:. Ostatnio Karolka poleciła mi fajną maseczkę i uwielbiam się nią rozgrzewać :happy2:

Czy już możemy gratulować? czy to zatrucie? :-D
Wścibska babka ze mnie :confused:

reklama
ano dzisiaj wyjście ma mój mąż
wiec co mi pozostaje - samotne łózko :p

bo my tak na zmianę :)

My tez ostatnio na zmiane wychodzimy, choc dzisiejszy wieczor razem, tzn ja przed kompem On przed TV
nie pisalam ostatnio, bo jakos takie dziwne nastroje mialam, chyba mamy kryzys malzenski, pierwszy, podobno tak jest, ze co kilka lat sie zdarza i nas po 5 latach malzenstwa dopadlo:-(

na poczatku sie przejmowalam ale teraz przestalam, moze samo przejdzie tak samo jak przyszlo :szok: nie bede Was wtajemniczac bo i tak nie dalabym rady, ale pewnei bedzie dobrze, musi byc:-)
Poki co ja wciagnelam sie w prace i dobrze mi z tym:tak:

Do góry