reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Ja wstałam dzisiaj o 13.05 i chyba zaraz się położęznowu spać, bo mi sięoczy same zamykaja. chyba organizm chce odreagować i odespać pobyt w szpitalu.

a ja dzisiaj ustaliłam termin obrony magisterskiej na 9 listopada ;D dziekan był bardzo miły a troche się bałam tego spotkania

sylwia, mnie się też brzuszek spina, praktycznie codziennie, raz mniej, raz mocniej. Za tydzień idę na L-4, zapytam gin, czy mam coś brać na to. Staram się w ciągu dnia chociaż na chwilę położyć, wtedy jest lepiej, ale nie zawsze mi się to udaje. Dlatego pójde na to L-4, bo trochę się niepokoję.

A co do infekcji, to mnie też się to zdarza. Ostatnio brałam gyno-femidazol. Właśnie wczoraj skończyłam opakowanie i chyba jest lepiej :)

Ja psychwicznie czuje się dobrze...gorzej fizycznie...dzidzia ułożyła mi się wysoko i od 2 dni strasznie naciska na żołądek...jeszcze rano jest wporządku ale wieczorem..boli....

a mi wszystkie objawy przeszły jak ręką odjął i na wizytę u lekarza nie miałm z czym iść ;)
dzidzia po badaniu oki ja też z dodatkowymi kilogtramami oczywićśćie ;)

reklama
ja mialam rowniez dosc twardy brzuch i przy tym straszne bole pojechalam do szpitala zrobili mi KTG .. KTG nie wykazalo zadnych skurczy wiec mnie puscili do domu.. po powrocie do domu az do samego rana z bolu chodzic nie moglam . i do tej pory nie wiem co to bylo . bol ustawal po polozeniu sie na plecach :) ,...
polozna powiedziala mi wtedy ze do 3 skurczy na dzien moge miec czy to prawda czy polozna o jednego za duzo wypila tamtego dnia? ;D :D :D :laugh: ;) ;) ;) :) ::) pozdrawiam

Do góry