reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

w razie czego (jak nie wybrniecie) piszcie pismo o rozłożenie na raty, zawsze to przynajmniej wydłuży czas do spłacenia, z zazwyczaj firmy idą na ugodę.

reklama
ja jeszcze raz o tym siusiu-na pewno taej miseczki lekarz nie wyrzucal-tylko ja wyplukal pod kranem woda-i odlozyl na miejsce-nastepna osoba byla kolezanka-i miala ta sama-baaaaaaa lekarz do badania nawet rekawiczek nie mial
kati-ja stwierdzilam ze to papierek lakmusowy po zabarwieniu-a lekarz napisal w papierkach tylko odczyn ph
emcia tak bylo w mojej przychodni-nie mowie ze tutaj jest tak wszedzie-ale np.bedac z kacprem u lekarza-gdzy mial brzydki kaszel i katar pan doktor nic kompletnie nie zapisal baaaaaa moglismy nawet isc na szczepienie MMR(tylko ja sie balam i wolalam przeczekac) i osobiscie wole polskich specjalistow.poza tym irlandia jest na plus;-)

aqua rety!!!!!tyle kasy!!!za nic-mam nadzieje ze macie umowe kupna sprzedazy!!!i ze z tego wybrniecie-trzymam kciuki-nam sie z netem wyklarowalo a mielismy do zaplacenia przeszlo 1000 euro za nic-teraz nie musimy placic do konca umowy

Aqua- to jakaś paranoja...ale spokojnie ...poszukajcie umowy kupna sprzedaży ...mając ten dokument ...dacie rade......a gdyby nieudało się jej znaleźc ..to spróbujcie rozłozyć na raty płatnośc...
kurwica mnie bierze jak ten kraj jest popierdzielony...uczciwych ludzi się nęka ....
:wściekła/y::no::szok::szok::szok::szok:
Trzymaj się bedzie dobrze..musi być:-D:tak::tak::tak::tak:

aqua przytulam Cię mocno, po takich okropnych dniach musi wyjść słoneczko dla ciebie i wszystko powoli zacznie sie układać. Kto da radę jak nie Ty:-)

A swoją drogą to historia jak z tv, kasę trzeba zapłacic 10 razy większą jak wartość samochodu:wściekła/y:, który teraz juz pewnie gdzieś leży na złomie:baffled:

Lolcia - bidulko ...trzymam kciukasy ...aby odszkodowanie za noge było wysoookie...ale Ty się umeczysz ...buziolki dla Ciebie :-D:-)a tak spytam ...jak noga sie goi?

karolka przedwczoraj jeszcze wyciekło mi z niej duuuuuuuużo ropy,ale to dobrze bo miałam takie zgrubienie wokół rany a teraz jest juz ok.
lekarz na komisji napisał że jest to rana szpecąca ale nic więcej głosno nie powiedział.
Jak sie zagoi to wkleję wam kiedys zdjęcie jako przestrogę przed quadami:laugh2:
teraz nie będę Was gorszyć tym widokiem bo nie najlepiej to wygląda:no:.

Niestety musze pożegnać się ze spódnicami (choć i tak mało w nich chodziłam) za to w lato czesto i w spódnicach i spodenkach rybaczkach, bo z taką szramą to się nie pokażę:zawstydzona/y:.
A propos czy orientujecie się czy taka blizne można usunąć np. laserem i ile to może kosztować?

oj lolcia locia ty to potrafisz zaszaleć - dobrze,że wszystko się goi i że dochodzisz do siebie

a co do umowy to jest problem bo się rozpłyneła amba fatima była i nima - napisałam do nich pismo z prośbą o wstrzymanie wezwania do zapłaty do wyjasnienia sprawy - musimy teraz powołać inspektora z urzedu i on ma to sprawdzić - mam nadziej,że to przejdzie - plusem jest to,że przed sprzedażą tego grata ubezpieczenie zawsze było płacone i na to obecne auto też jest oplacone w terminie - byliśmy u tych ludzi tzn u rodziców tego kolesia ale oni mają to w d.... powiedziałam ,że im tego niepopuszcze i jak coś to zgłosze sprawe na policje !!!!!! nie bede płaciła tyle kasy za czyjąś głupote - no w sumie nasza wina też w tym jest bo jak można zgubić umowe - trzymajcie kciuki żeby tylko wstrzymali tą sprawe do wyjaśnienia bo się zdołuje

a tak wogóle to jest mi bardzo smutno bo niedługo się wyprowadzamy i nie będe miał internetu i WAS i to na bardzo długo - mam tylko nadzieje, że nas nie zapaomnicie - bo ja naprawde bardzo bardzo was lubie drogie bb-owe koleżaki

przeraża mnie ta przeprowadzka bo będziemy musieli mieszkac w maleńkim pokoju a nasze wszystkie meble sprzęt AGD i inne graty to już wogóle nie wiem gdzie przechowamy - dzisiaj Jacek przywlekł do domu kartony do pakowania :-( ja nie chce aaaaaaaaa szkoda słów a ta moja przyszła fasolinka to chyba wie co robi, żeby teraz nie pchać się na świat tylko poczekać na spokojniejsze czasy

aqua, będzie dobrze. Może w czasie pakowania natkniecie sie na tę umowę...

Swoją drogą, to ile czasu takie rzeczy trzeba trzymać??

lolcia, nie wiem czy to dobry pomysł z tym zdjęciem :-D ja lubię szybką jazdę... czyżbym miała nie jeździć na quadach??? :-D

reklama
karolka przedwczoraj jeszcze wyciekło mi z niej duuuuuuuużo ropy,ale to dobrze bo miałam takie zgrubienie wokół rany a teraz jest juz ok.
lekarz na komisji napisał że jest to rana szpecąca ale nic więcej głosno nie powiedział.
Jak sie zagoi to wkleję wam kiedys zdjęcie jako przestrogę przed quadami:laugh2:
teraz nie będę Was gorszyć tym widokiem bo nie najlepiej to wygląda:no:.

Niestety musze pożegnać się ze spódnicami (choć i tak mało w nich chodziłam) za to w lato czesto i w spódnicach i spodenkach rybaczkach, bo z taką szramą to się nie pokażę:zawstydzona/y:.
A propos czy orientujecie się czy taka blizne można usunąć np. laserem i ile to może kosztować?
Lolcia- wiem że można leczyc....laserem i efekty sa świetne ..sama miała zabiegi na blizny po tradzikowe ..a miałam okropne ..teraz twarz mam gladka .....
wklejam Ci link przykładowy lasery, laseroterapia - CDTL - nowotwory, blizny, prostata, dermatologia. w domku mam jeszcze eden dobry adres....tylko to są klinki łódzkie...nie wiem jak w Ciechanowie i okolicach ...ale takich bliz mozna sie pozbyc ...mozna jeszcze stosowac ..maści ...np. Cepan lub Contractubex..(polecam stosowałam po cesarce ...) tylko dopiero jak z rany przestanie się saczyc...duża buxka dla Ciebie Kochana i trzymaj sie .

Do góry